Dead Trigger de la Madfinger Games este un joc cu o grafica uimitoare, un joc gratuit si distractiv in care trebuie sa zbori capetele unor zombie ce au pus stapanire pe planeta!

În 2012 civilizația modernă se apropie de sfârșit. Economia la nivel mondial a fost perturbata iar bani si-au pierdut valoarea. Oamenii s-au ridicat împotriva politicienilor ignoranți, care au fost atenti doar pentru a umple buzunarele lor.

1
Cu toate acestea, cei care au condus cu adevărat în lume s-au pregătit  și au scăpat. Dintr-o data miliarde de oameni au murit de la un virus ciudat, în timp ce alții s-au transformat în fiare ce au  doar un singur gând, acela de A UCIDE!
Doar câțiva oameni de pe planetă au supraviețuit, cel puțin până când raman fara munitie in lupta lor cu hoarde de zombie insetati de sange.
In acest joc FPS de actiune trebuie sa- ti faci provizii, sa salvezi viata altor oameni infectati de virus, sa explorati orasul si multe alte provocari.

2

CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

CARACTERISTICI

O grafica uimitoare, cu efecte de lumină și post-proces avansate.
Caractere complete 3D și medii, cu un nivel fara precedent de detaliu.
Audio de înaltă calitate 3D și un fundal muzical plin de viață.
Caractere animate înregistrate cu ajutorul motion capture high-end.

3
Controale intuitive.
Efecte ragdoll spectaculoase (Tegra 3 numai).
Simulare de apă (Tegra 3 numai).
Bucurați-vă de sacrificare zombie în mai multe moduri diferite: explozie em “de existență cu arme letale, omoara-i cu explozibili puternici sau taiele membrele și lasa-i să  moară încet.

4
Urmați povestea si bucurati-va de misiuni aleatoare nelimitate.
Încărca-ți arma  si pleaca pentru a salva  Pamantul!
Veti fi dotati cu arme suprarealiste de ultima generatie.
Folosiți gadget-uri puternice, inclusiv un Amputatorul cu laser, elicopterul lama, momeli, mine, grenade, radar și mult mai multe.

5

 

Jocul gratuit poate fi descarcat de aici :[app]com.madfingergames.deadtrigger[/app]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree