baterie

Setari si customizari pentru butoanele virtuale ale telefonului

Setari si customizari pentru butoanele virtuale ale telefonului

Setari si customizari pentru butoanele virtuale ale telefonului, toate acestea se pot face fara root, prin intermediul unei simple aplicatii gratuite, ea este disponibila in Google Play.

Este vorba despre “Navbar Apps”, o aplicatie care-ti permite o customizare interesanta a tastelor virtuale. Avand in vedere ca multe telefoane au taste virtuale si nu capacitive si ca acestea devin plictisitoare la un moment dat, o astfel de aplicatie poate fi utila.

Setari si customizari pentru butoanele virtuale ale telefonului

Ce face aceasta aplicatie pana la urma?

  • Poate seta orice culoare pentru tastele virtuale
  • Poate “imprumuta” culoarea aplicatiei care ruleaza si sa o adapteze butoanelor virtuale
  • Poate integra procentajul bateriei in zona tastelor
  • Poate adauga o imagine de fundal
  • Poate adauga “fete zambitoare”

Acestea sunt numai cateva dintre setarile disponibile, fiecare vine cu multe optiuni la pachet. In cazul in care va intrebati cum arata interfata aplicatiei, imaginile de mai jos va vor ajuta sa va faceti o idee.

Acestea au fost numai cateva capturi de ecran, in ele putem observa o mica parte din ceea ce poate face aceasta aplicatie. In cazul in care va place si vreti sa o instalati, o puteti instala de AICI.

Nu este insa singura aplicatie de acest gen, exista mai multe moduri de a customiza zona butoanelor capacitive. Le puteti face sa “danseze” impreuna cu muzica pe care o ascultati, le puteti da forma celor prezente pe telefoanele de top si multe alte posibilitati. Le gasiti pe toate, AICI.