baterie

Descarca si instaleaza launcher Poco de pe Pocophone F1

Descarca si instaleaza launcher Poco de pe Pocophone F1

Descarca si instaleaza launcher Poco de pe Pocophone F1, este o aplicatie in format apk pe care o puteti descarca din linkul de la sfarsitul articolului. Astfel, veti avea pe telefonul vostru interfata de pe cel mai nou produs Xiaomi.

Acest launcher poate fi instalat pe orice telefon mobil, nu aveti nevoie de root sau alte setari. Personal consider ca este ok. Nu are o interfata prea bogata si incarcata, sunt cateva setari de baza si cam atat. Imi place ca putem intra in meniul de aplicatii cu un singur swipe.

Descarca si instaleaza launcher Poco de pe Pocophone F1

Cred ca poate inlocui cu succes un launcher stock, genul de launcher pe care-l gasim pe telefoanele mai accesibile. Mai jos, vedeti procesul de setup, interfata si setarile disponibile. L-am instalat pe 2 telefoane, unul cu Lollipop si unul cu Oreo, nu am avut absolut nicio problema cu el. Este dezvoltat chiar de catre Xiaomi. A aparut si in Google Play, este insa versiunea nelansata si posibil sa nu apara in cautari.

Il descarci de AICI. Este in format apk., il gasesti in telefon cu ajutorul unui manager de fisiere. Apoi, il instalezi si vei vedea un setup ca in imaginile de mai jos:

Apoi, trebuie sa acorzi permisiunile si daca vrei, sa il setezi ca un launcher default. Daca nu doresti asta, ai si posibilitatea de a-l lansa o singura data, pentru a vedea daca-ti place sau nu.

Vine la pachet cu un singur walppaper, il vedeti in capturile de mai jos. Tot acolo am aratat si setarile plus optiunile disponibile.

Cam atat, acum ai o bucatica de Xiaomi Pocophone pe orice telefon cu Android!