Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Descarca MIUI Xiaomi camera apk pentru toate telefoanele

Published

on

MIUI Xiaomi camera apk pentru toate telefoanele – In ultima perioada, am testat mai multe versiuni de aplicatii de camera, cele portate pentru toate telefoanele cu Android.

Desi articolul se refera la camera de pe telefoanele Xiaomi (MIUI 10 Stock Camera), am sa va las link pentru si descarcarea aplicatiei de camera disponibila pe telefoanele Asus ROG Phone.

Cea de Asus functioneaza si ea foarte bine, este totusi incompatibila cu unele telefoane mobile. Le-am testat pe ambele cu ajutorul a doua telefoane mobile. Unul cu MediaTEK Helio P60 si unul cu Exynos 9810 (echivalent Snapdragon 845).

Advertisement
Descarca MIUI Xiaomi camera apk pentru toate telefoanele

MIUI Xiaomi camera apk

Rezultatele mai bune le-am obtinut cu camera Xiaomi. Ambele pot fi instalate pe orice Android, NU aveti nevoie de root. Desigur, recomand sa le incercati/testati numai in cazul in care aveti un telefon mai vechi si cu o aplicatie de camera standard.

Daca detineti un smartphone mai performant, cu o aplicatie de camera bine pusa la punct, nu are rost sa va complicati. Instalarea este simpla, trebuie sa urmati pasii de mai jos.

MIUI Xiaomi camera apk:

– In primul rand, descarcati aplicatia (pentru orice telefon) de camera de AICI. Daca totusi aveti un telefon Xiaomi si vreti o aplicatie speciala pentru aceste telefoane, urmati acest link.

– Asa cum deja stim, orice telefon are o aplicatie de tipul “manager de fisiere”. Cautati fisierul descarcat anterior (com.android.camerb.apk) si il instalati. Eventual, puteti apela si in zona “descarcari”, depinde unde anume descarcati acest fisier.

Advertisement

– Dupa acordarea de permisiuni (in cazul in care nu le aveti deja active), instalati aplicatia.

– Interfata principala este ok, mult peste cea standard MediaTEK. Exista si un buton “optiuni”, acesta ne dezvaluie si setarile camere. Daca atingeti acest buton si nu se intampla nimic, apasati putin mai sus. Poate fi un bug, cel putin asta am observat pe un telefon de 6.2″.

– Sunt destul de multe setari, exista chiar si un mod “PRO”, acesta functioneaza destul de bine.

Advertisement

Daca vreti sa incercati si camera Asus ROG Phone, aveti link AICI. Instalarea presupune pasii de mai sus.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des