Acasă Aplicatii telefoane Android Aplicatia de camera Expert RAW pentru Galaxy S21 Ultra

Aplicatia de camera Expert RAW pentru Galaxy S21 Ultra

0

Aplicatia de camera Expert RAW pentru Galaxy S21 Ultra – Poate fi instalata numai pe acest model de telefon si numai daca ruleaza sistemul de operare Android 12. Deci, daca aveti un alt telefon mobil sau o versiune inferioara de Android, nu va chinuiti sa o instalati.

Este clar ca producatorii de telefoane mobile nu prea pot instala fizic senzori de mari dimensiuni in interiorul telefoanelor mobile si prefera se se bazeze pe o cat mai buna optimizare la nivel de software, inclusiv o aplicatie de camera ca la manual.

Acesta este motivul pentru care doua telefoane cu senzor identic vor avea rezultate diferite, atat la nivel video cat si foto. Mai exact, un telefon al unui un mare producator va face poze mai bune in comparatie cu unul care are o camera identica, dar sub un brand mai putin valoros.

Noua aplicatie Expert RAW are suport Linear DNG RAW pe 16 biți pentru cele patru camere ale telefonului Galaxy S21 Ultra. Fișierele DNG includ o procesare HDR bazata pe mai multe cadre JPEG, dar cu flexibilitatea adaugata a fișierului 16 biți. In acest mod, utilizatorul poate captura imagini de o calitate net superioara.

Expert RAW pentru Galaxy S21 Ultra

Formatul DNG include un profil pentru Lightroom și o integrare directa pentru a exporta imagini din Expert RAW in Lightroom Mobile, aplicatia ce poate fi descarcata din Google Play. In plus, exista control pentru focalizare, UW, Wide, Tele(3x), Tele(10x), valori ISO, viteza obturatorului balansul de alb dar si o  histograma vizibila pe display.

via

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.