Acasă Tutoriale telefon Dezactiveaza redarea automata a sunetului pentru videoclipuri pe Facebook

Dezactiveaza redarea automata a sunetului pentru videoclipuri pe Facebook

2

Dezactiveaza redarea automata a sunetului pentru videoclipuri pe Facebook, o setare care este activata in mod default si una care se poate dovedi stresanta in multe cazuri

Pe scurt, in momentul in care navighezi in aplicatia de Facebook pentru mobil (Android) si apar clipuri video in feed, nu vei mai sari de pe scaun in momentul in care clipul incepe automat, cu tot cu sunet.

sunetului pentru videoclipuri pe Facebook

Probabil sunt multi care deja au dezactivat redarea automata a sunetului pentru videoclipuri pe Facebook, insa cu siguranta sunt la fel de multi care nu stiu sa o faca, in special cei mai in varsta. Am primit si intrebari referitoare la acest aspect, trebuie sa mai stiti ca nu conteaza ce telefon aveti sau ce sistem de operare (versiune), setarile sunt generale.

Iata cat este de simplu, dezactivam pornirea automata a sunetului, observam si alte setari utile care sunt disponibile acolo.

  1. Porneste aplicatia Facebook
  2. Cauta setarile (cele 3 dungi suprapuse) si apasa pe iconita respectiva
  3. Cauta si deschide optiunea “Setarile aplicatiilor”
  4. Debifeaza “sunetul este pornit cand incep clipurile video din Noutati”

Asta a fost tot! In plus, asa cum vedeti in captura foto de mai sus, puteti bifa sau debifa alte optiuni. Incarcarea clipurilor video sau a imaginilor direct la o rezolutie mai inalta (atentie la traficul 3G sau 4G!), actualizari automate ale aplicatiei Facebook, stergere memorie cache sau cookie (recomandat la un anumit interval de timp) plus alte setari mai putin importante.

2 COMENTARII

  1. Da știu , să-i ia zbenghea de fiecare dată la update trebuie sa intri și să faci configurarea. De vreo luna de cînd au făcut această opțiune au schimbat de două ori locația în meniu unde faci setarea. Observ că la ultima actualizare nu mai schimba tonul de notificări căci și acest tot și-l băgau pe al lor…. Macar tonul de notificare o rezolva nu se mai schimba… Oricum freacă atît la aplicație și o umfla de parcă….. Și dacă blochezi update la două-trei neefectuate fac ce fac și funcționează precum rîșnița…. Cu versiunea litle nu am ce face așa că “trebe ( trebe ) sa joci ” după neseriozitatea in a tot schimba și mari aplicația suspect de mult pt facilitățile mobile ce le oferă….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here