Connect with us

Stiri despre telefoane

Digi lanseaza cel mai rapid internet, Fiberlink 10 G

Published

on

Digi lanseaza cel mai rapid internet, Fiberlink 10G – Acum, nici nu stiu ce sa spun ca sa spun despre abonamentele de acest gen, adica cele care ofera viteze mari de download si de upload (nu este vorba despre abonament mobil).

Cred ca pentru o buna parte dintre utilizatori, acest serviciu poate fi inutil, asa cum sunt si telefoanele cu multi GB de RAM, cu scoruri mari in AnTuTu si foarte scumpe. Teoretic, ofera aproape fix aceleasi performante cu cele ale unor modele mult mai ieftine. Adica nu prea vei simti diferenta.

Pentru un om cu un laptop sau cu un PC care folosetse acasa internetul pentru chestii office sau filme online, ceva jocuri si muzica, acest serviciu este oarecum inutil. Poate numai sa spuna ei prietenilor ca au cel mai rapid net din Romania.

Advertisement

Digi lanseaza cel mai rapid internet, Fiberlink 10 G

Pe de alta parte, acest abonament este extrem de bun anumitor activitati, firme sau persoane pentru care conteaza foarte mult vitezele de download si de upload. Oricum, pretul nu este mare, 50 lei/luna (TVA inclus).

Digi lanseaza cel mai rapid internet, Fiberlink 10 G

“• DIGI lanseaza, în premiera, Fiberlink 10 Gbps, serviciul de internet cu cea mai mare viteza din România, dedicat clienților noi și existenți;
• Prețul serviciului este de 50 lei/lună (TVA inclus) pentru pachetul Fiberlink 10 G și de 45 lei/lună (TVA inclus) pentru pachetul Fiberlink 2.5 G;
• În decembrie 2021 serviciul va fi disponibil in București, iar in 2022 în toate reședințele de județ.”

Trebuie sa retineti ca este necesara si un calculator bun, o placa de retea care sa suporte asemenea viteze, dar si un router capabil! Intr-un test facut de cei de la Digi, au reusit 8.230 Mbps download și 7.429 Mbps upload. Se pare ca infrastructura deja existenta in blocuri este compatibila, in casele utilizatorilor vor trebui instalate ceva echipamente separate pentru Fiberlink 10 G.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Ștef

    octombrie 2, 2021 at 09:12

    Toate bune și frumoase dar nu pot să pricep de ce nu mai pomenește nimeni de 5G. Parcă pe toți blogerii ultra progresiști iar fi lovit așa brusc, o amnezie totală pe tema asta. Sau cenzura, sau subiectul nu mai prezintă interes public?!

  2. tytyr

    octombrie 2, 2021 at 19:16

    pai destepti dela Ancom plus Guvernul nu cad de Acord sa se faca Licitatii Pentru Spectru 5 G nu vom avea prea curand nimic concret

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171