Acasă Stiri Android Si Noutati DiGi Mobil anunta Voce HD si pentru reteaua 3G

DiGi Mobil anunta Voce HD si pentru reteaua 3G

6

Digi Mobil anunta Voce HD si pentru reteaua 3G, asta se intampla chiar incepand de astazi! Este o veste buna pentru abonatii acestei companii, cei ce nu au un telefon compatibil 4G sau pur si simplu, locuiesc intr-o zona fara semnal 4G.

Pana acum, facilitatea era disponibila numai pentru cei cu acoperire 4G sau telefon compatibil. Ce inseamna Voce HD? Nu este foarte mult de explicat si ne putem da seama ca se refera la calitate mult mai buna in conversatiile telefonice, dar si eliminarea zgomotului de fundal.

Functia este mai utila in cazul in care purtam conversatii telefonie in exterior, sau intr-un mediu mai zgomotos. Calitatea audio in convorbiri va creste considerabil si se ridica pana la nivelul celor purtate in reteaua 4G DiGi.

In 2017, cei de la DiGi Mobil, anuntau implementarea serviciilor VoLTE si Vo WiFi.

Activarea se face automat, nu este necesara deplasarea intr-un centru Digi si nici un cost suplimentar.

Voce HD – Comunicat DiGi

”Voice HD (3G) este un serviciu gratuit care aduce un plus de calitate convorbirilor telefonice, in special celor efectuate din medii cu zgomot ambiental sau in exterior.

Singura condiție ce trebuie indeplinita pentru a beneficia de aceasta funcție, este ca telefoanele mobile utilizate de catre cel ce initiaza apelul și de apelat sa aiba acces la rețeaua mobila 3G și sa poata face redarea vocii in standardul High-Definition (HD).

Acest lucru poate fi verificat în specificațiile tehnice ale telefonului mobil. Practic, utilizatorul are parte in cazul apelurilor 3G de o calitate identica celor efectuate prin serviciile VoLTE și VoWiFi, disponibile numai în rețeaua 4G, înca din anul 2017”, declara Catalin Neagoe cel ce se ocupa de divizia de telefonie fixa și comunicații mobile.

Acoperire semnal DiGi:

Voce HD
  Viteze de acces în rețeaua 4G DiGi Mobil:

 • 100 Mbps download și 10 Mbps upload viteza maxima estimata în rețeaua 4G (2600 Mhz banda 38 – TDD)
 • 75 Mbps download și 21 Mbps upload viteza maxima estimata în rețeaua 4G (2100 Mhz banda 1 – FDD)
  Viteze de acces în rețeaua 3G:

 • 15 Mbps download și 4,6 Mbps upload viteză maximă(1) estimată în rețeaua 3G (900 MHz, 2100 MHz)

sursa

6 COMENTARII

 1. Sunt minciuni marca “Digi” !
  In zona semicentrala a orașului – e vorba de Cluj-Napoca – conexiunea 4 G e INEXISTENTA din interior ; iar în exterior e accesabila doar din loc in loc / doar din când în când !!!
  Sint anumite zone unde funcționează bine; dar nu peste tot. In zona unde locuiesc eu e GROAZNIC !!!
  Reclamațiile se lipesc de ei, sa și nuca de perete !

 2. Bună ziua a-și dori un telefon în rate, sănt abonat Digi. A-și dori un telefon cu avans 0 , și baterie puternică de 6 inci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here