Acasă Stiri Android Si Noutati Digi Mobil introduce cartele de la 2E cu minute nelimitate si internet

Digi Mobil introduce cartele de la 2E cu minute nelimitate si internet

7
nofollow

Digi Mobil introduce cartele de la 2E cu minute nelimitate si internet – Cei de la DigiMobil intra si mai adanc pe piata si incerca sa loveasca si mai tare concurenta, de data aceasta ei anunta lansarea cartelelor de tip prepaid cu preturi foarte bune, incepand de la 2E si pana la 4E cu destul de multe optiuni incluse.

Acum nu stiu cat este Euro la ei insa mi-e greu sa cred ca vom da numai 2E pe o cartela cu 1GB internet si munite plus mesaje nelimitate in reteaua DigiMobil si spun asta deoarece la restul operatorilor daca iti cumperi o cartela de 5E dai pe ea real indeva in jur de 7-8E sau chiar mai mult (TVA plus taxe).

yyy Digi Mobil introduce cartele de la 2E cu minute nelimitate si internet

Ofertele prepaid au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de către clienţii noştri care doresc să îşi configureze şi să îşi gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicaţii. Astfel, am decis să ne adaptăm cerinţelor utilizatorilor şi să le răspundem cu aceste “instrumente” de comunicare avantajoase, oferind tarife accesibile pentru un pachet care include minute şi SMS-uri nelimitate, precum şi internet mobil de până la 4 GB. Utilizând cartela Digi, clientul are avantaje suplimentare importante! Poate alege și combina 2 opțiuni într-o configurație cu avantaje maxime: minute nelimitate în rețeaua noastră, minute incluse în restul rețelelor naționale și capacitate mare pentru internet. Concomitent poate alege opțiuni cu perioadă de valabilitate diferită, 1 lună sau 3 luni, în funcție de necesitățile sale.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Cartela SIM include un credit iniţial de 2 euro (fără TVA) pe care utilizatorii pot activa opțiuni de 2, 3 şi 4 euro (fără TVA) care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicaţii. În funcţie de opţiunea aleasă, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, sute de minute naţionale, până la 4 GB trafic de date în reţeaua proprie la viteze 3G de până la 21,6 Mbps şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional. – Cam asa suna si stirea de pe site-ul digi24.ro, observ ca internetul este limitat si pentru moment nu avem acces la 4G pe aceste cartele preplatite de la Digi.

rtrt Digi Mobil introduce cartele de la 2E cu minute nelimitate si internet

 • Opţiunea Hipsterova, cu un credit valabil o lună – include minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 150 de minute naţionale, 1 GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional.
 • Opţiunea Diva, cu valabilitate 3 luni –include 200 de minute în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi, 2GB trafic de date, 100 MB pentru date mobile în roaming naţional
 • Cu 3 euro, consumatorii pot opta  pentru:
 • Opţiunea Bogatinov, cu valabilitate o lună, conținând minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 250 de minute naţionale şi internet mobil 2GB.
 • Opţiunea Deluxovici, cu valabilitate 3 luni,include 350 de minute în toate reţelele naţionale, SMS-uri nelimitate in reţeaua Digi Mobil, 3GB internet mobil şi 100 MB în roaming naţional.
 • Cei care au nevoie de mai multe minute naționale și mai mult trafic pentru internet, pot opta, la 4 euro , pentru:
 • Opţiunea Dinerovich, cu valabilitate o lună, incluzând minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 400 de minute în reţelele naţionale, 3GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming national.
 • Opţiunea Bashtanov, cu valabilitate 3 luni, conținând 450 de minute disponibile în toate reţelele, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi, 4GB trafic de date în Digi Mobil şi 100 MB în roaming naţional.
 • Optiunea Extranet 1GB, de 1 euro cu 1GB de internet mobil și valabilitate o luna, poate completa oricare dintre opțiunile menționate.

7 COMENTARII

 1. As vrea sa fac un abonament la telefonia mobila, am citit niște postari mai vechi cum ca dacă nu ai semnal îți intra pe roaming-ul Vodafone. Problema este ca traficul de date în roaming este de 100 MB, după aceea ori nu mai ai net, ori faci trafic suplimentar. A pățit cineva? Menționez ca ce am citit eu era scris de anul trecut, nu am găsit ceva mai nou. Multumesc

 2. Salut, am avut Digi dar in Bucuresti si nu am experimentat faza cu acel roaming de la Vodafone. Banuiesc ca inca este valabila, poti citi la ei pe site, la Digi, acolo ar trebui sa ai detalii complete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here