Acasă Stiri Android Si Noutati Foto – Se va vinde Huawei P40 Pro si in Romania?

Foto – Se va vinde Huawei P40 Pro si in Romania?

0
nofollow

Foto – Se va vinde Huawei P40 Pro si in Romania?

Tot mai aproape este data de lansare a seriei noi de la Huawei, se pare ca vor exista mai multe versiuni. Huawei P40 Pro Premium Edition, Huawei P40 si desigur, un model mult mai accesibil, Huawei P40 Lite.

In mediul online, au aparut tot mai multe randari cu diferitele variante ale seriei P40. Asa cum era de asteptat, versiunile superioare vor excela la capitolul foto, exact asa cum ne-au obisnuit cei de la Huawei.

huawei p40 pro

Vestea mai putin buna este data de posibilitatea ca acest telefon, sa nu soseasca in Romania, cel putin nu oficial. Nu ar fi tocmai o surpriza. Mate 30 PRO, a ajuns la noi in tara la 4 luni dupa ce a fost lansat.

Inca nu stim daca telefoanele vor avea suport Google, cred ca aceasta este principala conditie. Romanii se pare ca nu prea ar vrea sa auda de telefoane fara Google Play, Gmail, YouTube, sau alte aplicatii dezvoltate de catre Google.

huawei p40 pro

Oricum, pe pagina de Facebook a celor de la Huawei Romania, nimic pana acum despre noile telefoane din gama P40. Terminalele ar putea fi prezentate in luna martie, nu se stie nici macar daca vor rula sistemul de operare Android.

huawei p40 pro

Deci, la ora actuala, putem avea rezerve referitoare la disponibilitatea acestor modele, la noi in tara. Pana sa aflam si alte date, putem aminti putin despre camerele editiei de lux, Huawei P40 Pro Premium Edition.

Acesta va avea un senzor (periscop) cu distanta focala de 240 mm, ceea ce inseamna un zoom optic 10x. In schimb, Huawei P40 PRO, ar urma sa soseasca cu lentila periscop de 125mm, adica un zoom optic de 5x. Ambele versiuni ar urma sa aiba camere ultra wide, 18mm.

Modelul de baza, Huawei P40, va avea un zoom optic 3x, senzor 17mm ultra wide, camera principala de 52MP + 40MP + 8MP.

via

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here