Connect with us

Stiri despre telefoane

HBO Max pune stop continutului original in Romania

Published

on

HBO Max pune stop continutului original in Romania si in Europa, este o miscare suprinzatoare pe care o aflam multumita celor de la paginademedia.ro. Si ne putem intreba ce anume s-a intamplat de au luat aceasta decizie drastica, tocmai ce si-au anuntat noua platforma si este ciudat ca procedeaza asa.

Mai mult, din interiorul platformei de streaming HBO Max, deja au fost scoase o serie de productii precum Hackerville şi Ruxx sau show-ul muzical One True Singer. Pe de alta parte, se pare ca unele productii originale vor fi date si spre alte platforme de streaming, totul pentru venituri suplimentare.

Conform publicatiei Variety, compania din spatele HBO Max isi doreste sa reduca din costuri (3 miliarde de dolari) si se doreste integrarea HBO Max şi Discovery+ intr-o singura platforma de streaming la nivel global.

Advertisement

HBO Max pune stop continutului original in Romania

„Continuam sa lucram la integrarea HBO Max şi Discovery+ într-un singur serviciu de streaming global, care sa prezinte amplitudinea conţinutului din Warner Bros. Discovery si revizuim propunerea noastra actuala de conţinut pentru serviciile existente. Ca parte a acestui proces, am decis sa eliminam o serie limitata de programe originale de pe HBO Max, precum şi sa incetam eforturile noastre de noi programe pentru HBO Max in ţarile nordice şi Europa Centrala. Oprim si dezvoltarea in zone mai noi, precum Olanda sau Turcia.“

HBO Max pune stop continutului original in Romania

Cu toate ca dezvoltarea de noi productii va fi oprita in zonele mentionate anterior, programele care sunt deja in producție vor continua. Continutul original din Spania si Franta nu va fi afectat, acest lucru se datoreaza probabil faptului ca titlurile produse in limba spaniola sunt la cautare pe HBO Max, platforma cu mare popularitate in America Latina și piața hispanica din SUA.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des