Acasă Telefoane UTOK Dorel loveste din nou, Utok Dorel 2

Dorel loveste din nou, Utok Dorel 2

3

Dorel loveste din nou, Utok Dorel 2 – La inceputul anului, cei de la Utok lansau telefonul rugged Dorel, un model special pentru cei ce lucreaza in medii mai dificile si au nevoie de un telefon rezistent la apa, praf sau socuri. Se pare ca primul model s-a bucurat de succes si iata ca astazi, la mai putin de jumatate de an apare modelul Utok Dorel 2, smartphone ce pastreaza aceleasi caracteristici ce s-au remarcat si pe primul model.

UTOK Dorel 2 este prima noastra incursiune in lumea telefoanelor feature si reprezinta solutia pentru cei ce pun convorbirile telefonice si siguranta deplina pe primele locuri. De aceea, UTOK Dorel 2 ofera standardul de protectie IP68, cel mai performant din actuala gama de produse UTOK, dar si o baterie ce asigura pana la 7 zile de utilizare. In plus, UTOK Dorel 2 este echipat cu tehnologia Dual SIM, avand acoperire pe toate frecventele utilizate in prezent de operatorii de telefonie mobila. Suntem convinsi ca, prin simplitatea si nivelul crescut de protectie oferite, UTOK Dorel 2 va fi telefonul perfect pentru clientii cu cele mai solicitante conditii de lucru”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK

 UTOK Dorel 2-1 Dorel loveste din nou, Utok Dorel 2

Nu va asteptati la performante de top deoarece Dorel 2 nu este un smartphone si este dotat cu un ecran cu o diagonala de 2″, 32 MB RAM, 64 MB stocare interna, Bluetooth, Radio FM, functie lanterna, sistem de operare Nucleus, procesor single core de la MediaTEK model MTK6261A, cantareste 140 g si suporta conectivitate dual SIM.

Pretul telefonului Dorel 2 este de 299 lei.

3 COMENTARII

  1. Au avut o idee buna sa produca un asa telefon. Societatea chiar avea nevoie de asa ceva si mai ales pentru oamenii care lucreaza in constructii, alpinistii utilitari si multi altii.

  2. Numele ales la acest model este perfect. Merita toti banii. Cel care a ales numele pentru acest telefon e un geniu. In afara tot dorel este numit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here