Acasă Tutoriale telefon Driveri USB Pentru Telefoanele Android

Driveri USB Pentru Telefoanele Android

3

Driveri USB Pentru Telefoanele Android, este probabil o fraza comuna si o problema de care s-au lovit foarte multi utilizatori ai platformei Android fie ca poseda un telefon sau o tableta produsa de o firma de renume sau nu.

De cele mai multe ori acesti driveri sunt necesari atunci cand vrei sa conectezi telefonul sau tableta la calculator pentru a face transfer de fisiere, pentru a roota dispozitivul sau pentru alte probleme tehnice de orice natura.

Din pacate, avand in vedere varietatea de platforme hardware disponibile pe piata la aceasta ora nu exista un set de driveri generali pe valabili pentru toate aceste dispozitive.

Din acest motiv, am sa va arat cum puteti instala acesti driveri pe Windows pentru cele mai comune platforme hardware.

Driveri USB Pentru Telefoanele Android

Un avantaj ar fi sa folositi un calculator/laptop ce ruleaza o versiune de Windows 7 sau superioara deoarece instalarea driverilor se face mai usor si de multe ori automat.

Incarcati inainte de toate sa intrati in meniul telefonului, sa navigati in ramura setari si apoi cautati optiuni dezvoltator, acolo unde veti gasi optiunea USB Debuggig ce va trebui bifata.

Conectati acum tableta sau telefonul la calculator si asteptati ca acesti driveri sa se instaleze automat.

Mai jos puteti gasi si descarca o serie de driveri pentru cele mai cunoscute platforme hardware, in caz ca cele scrise mai sus nu va ajuta.

-MediaTek 65xx unul din cele mai utilizate procesoare inclusiv pe modele Allview, E-Boda, Evolio, etc. Descarca Driverii.

-ADB Driver pentru Motorola, HTC, Samsung, LG. Pentru aceste modele si eventual altele, exista o aplicatie ce instaleaza automat acesti driveri fara a mai fi nevoie sa cauti tu pe internet acesti driveri. Instaleaza aplicatia, selecteaza modelul dorit si asteapta instalarea automata a driverilor.

Descarca ADB Driver pentru Motorola, HTC, Samsung, LG

Driveri Android Huawei utili pentru cei ce poseda un telefon sau o tableta de la Huawei. Fisierul pe care il vei descarca in cele ce urmeaza contine si aplicatia HiSuie de la Huawei.

Untitled

Descarca Driveri Android Huawei

Driveri Android Sony Xperia, pe care ii vei gasi pe site-ul developer.sonymobile.com, driveri pentru fiecare model in parte.

Untitled

Descarca driveri pentru tabletele si telefoanele Samsung.

Descarca driveri pentru tabletele si telefoanele Lenovo.

Descarca driveri pentru tabletele si telefoanele Asus.

Descarca driveri pentru tabletele si telefoanele Motorola.

Descarca driveri pentru tabletele si telefoanele Prestigio.

3 COMENTARII

  1. Utok 700Q are procesorul Allwinner A31S – incearca sa cauti driveri pt. acest model de procesor sau tablete compatibile daotate cu acest Allwiner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.