Acasă Telefoane Allview Toate Telefoanele Allview Sunt Pe GSMArena

Toate Telefoanele Allview Sunt Pe GSMArena

0

Toate Telefoanele Allview Sunt Pe GSMArena cu toate ca la inceput, acum cateva luni, erau listate doar 2 modele, respectiv modelele X1 Soul si X1 Soul Mini.

GSMArena este probabil cel mai renumit site de profil din lume si culmea isi are sediu in Sofia, Bulgaria. Acolo sunt prezentate specificatiile tehnice cu lux de amanunte pentru toate telefoanele sau tabletele ce conteaza.

Astfel, fie ca vorbim despre unul dintre primele modele lansate de catre cei de la Allview, L4 class lansat in 2012 sau recentul varf de gama lansat la targul de electronice de la Barcelona Allview X1 Xtreme,toate telefoanele Allview unt pe GSMArena , lipsand totusi cateva modele de tablete.

Untitled Toate Telefoanele Allview Sunt Pe GSMArena

Prezenta acestor modele de telefoane Allview pe GSMArena este un lucru bun atat pentru firma din Brasov oferindu-i credibilitate,  dar este un lucru benefic si pentru tara noastra, site-ul GSMArena fiind accesat de oamenii din intreaga planeta.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here