Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Droid Automation – Da viata telefonului tau

Droid Automation – Da viata telefonului tau

5
nofollow

Droid Automation este o aplicatie creata de un utilizator xda ,ar trebui sa la multumim baietilor astia fac o treba foarte buna. Este disponibila in Google Play , si ca majoritatea aplicatiilor chiar folositoare vine in 2 variante:
Droid Automation si Droid Automation PRO Edition

descărcare (2) Droid Automation - Da viata telefonului tau
In ea putem programa ca telefonul sa faca o anumita actiune sau sa lanseze o anumita aplicatie in momentul pe care il setam noi. Vom creea un profil, prin apasarea acelui + din colt, ii vom pune un nume  apoi,
Screenshot_2015-12-21-12-51-35 Droid Automation - Da viata telefonului tau
avem de ales un trigger (declansator)

descărcare Droid Automation - Da viata telefonului tau

si un task (actiunea),
descărcare (1) Droid Automation - Da viata telefonului tau

in cazul meu am denumit profilul androidro.ro ,
trigger-ul este pornirea Wi-Fi
Screenshot_2015-12-21-12-49-03 Droid Automation - Da viata telefonului tau
iar actiunea este deschiderea Chrome.

Screenshot_2015-12-21-12-51-28 Droid Automation - Da viata telefonului tauPutem adauga mai multe triggere sau taskuri intr-un singur profil. In versiunea gratuita a aplicatiei nu toate triggerele si taskurile sunt disponibile, unele necesitand activarea versiunii PRO. Puteti programa orice, fie la o actiune manuala fie la un interval de timp sau un moment prestabilit.
O sa va las pe voi sa decideti daca este o aplicatie utila. Dar cred ca dezvoltatorul isi merita toate laudele.

5 COMENTARII

  1. Dar daca lăsam noi telefoanele așa cum le-a făcut “frabica” n-o fi mai bine? Eventual belești ochi înainte de cumparare in funcție de ce vrei sa faci cu dumnealui(tel.) Nu de alta dar daca ii punem in circa atitea aplicații face ca măgarul țiganului.

  2. Poti să-mi spui de ce te superi? Eu te-am întrebat ca pe unul care e pe problema ca prostovani care se cred deștepți sint destui. Noi rumâni avem mania asta sa “tunam” mașini,telefoane ca vezi Doamne aia care le produc sint prosti. Eu încerc sa “extrag” cite ceva din comentariile tale sa ma pot “descurca” in jungla asta numita internet.

  3. O alternativa buna poate fi AutomateIt, gasesti reguli bune direct din „magazinul de reguli” iar credit poti obtine prin share-uirea regulilor. Sunt multe comenzi pe care le activezi prin sms de pe alt telefon: unmute, lost etc Are multe plug-in-uri ce diversifica comenzile automate. Ar fi interesanta o prezentare din partea androidro.ro. Va doresc Sarbatori fericite alaturi de toti cei dragi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here