Drone romanesti Evolio, iFly Micro, iFly Mini si iFly Pro

92
DISTRIBUIȚI

Evolio, iFly Micro, iFly Mini si iFly Pro sunt primele drone aflate sub brand local, drone lansate de catre compania Evolio. Este interesant ca cei de la Evolio s-au orientat si catre piata celor mai performante, drona iFly Pro este una semiprofesionala.

Orice pasionat de fotografie sau de film va aprecia imaginile surprinse cu ajutorul unei drone. Piața este încă la început în Romania, însă estimez o creștere importantă de la an la an. În opinia mea,  în 2016 se vor comercializa aproximativ 10 000 de unitati, iar noi ne propunem o cotă de piață de 30%. Odată cu lansarea gamei iFly, oricine își va permite să cumpere o dronă  cu funcții smart, cum ar fi control de altitudine, “Return to pilot” sau “Throw to launch” și cu ajutorul lor să creeze conținut  unic”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

In cele ce urmeaza puteti citi informatii despre aceste drone, detalii oferite chiar de catre firma Evolio.

drone evolio 1 Drone romanesti Evolio, iFly Micro, iFly Mini si iFly Pro

Drona iFly Micro. Micro-Drona este dotată cu cameră, sistem de stabilizare pe 6 axe gyro și permite rotirea la 360 °, dar și în 3 moduri de viteză de zbor. iFly Micro este foarte ușor de manevrat datorită funcțiilor inteligente “Return to pilot” sau “Throw to launch” și a dimensiunilor reduse 4.00*4.00 cm.

Drona este capabila sa zboare la o distanță de 30 – 50 m față de stația de control și are o autonomie de zbor de 5-7 minute. Acumulatorul de 120 mAh se încarcă complet în 30 de minute, drona iFly Micro este disponibilă în 2 versiuni de culoare: portocaliu sau verde.

drona-evolio-micro_1_1 Drone romanesti Evolio, iFly Micro, iFly Mini si iFly Pro

Drona iFly Mini. Drona are cameră video  încorporată și permite realizarea de înregistrări video și poze, inclusiv selfie-uri, prin rotiri de 360 °. iFly mini decolează printr-o simplă aruncare în aer, datorită funcției smart “Throw to launch”. Are un giroscop pe șase axe si acesta oferă stabilitate în zbor astfel încât oricine poate să o manevreze ușor, încă din primele minute.

drona-evolio-mini_1 Drone romanesti Evolio, iFly Micro, iFly Mini si iFly Pro

Prin acționarea comenzii “Return to pilot”, drona iFly Mini își poate gasi rapid drumul înapoi la centrul de comandă. Funcția “Headless Mode” permite orientarea dronei în direcția dorită, indiferent de poziția ei față de telecomanda.   

Drona iFly mini are dimensiunile 15.50*18.50*4.00 cm, poate să zboare pe o rază de până la 80 de metri fata de telecomanda si este dotata cu 3 moduri de  viteză. Acumulatorul cu o capacitate de 450 mAh permite o autonomie de zbor de 6-8 minute.

drona-evolioifly-pro-camera_1 Drone romanesti Evolio, iFly Micro, iFly Mini si iFly Pro

Drona iFly Pro. Drona semiprofesională iFly Pro poate zbura pe o rază de până la 150 m cu  trei viteze de zbor și este capabila de  acrobații 360 °. Stabilizatorul gyro pe șase axe, funcția de control a altitudinii, “Return to pilot” sau “Throw to launch” sunt alte specificatii ale acestui gadget.
Aceasta drona beneficiaza si de suport pentru prinderea camerei video sport, clienții pot achiziționa una dintre cele trei camere dedicate acestui model: o cameră VGA ce permite realizarea de fotografii sau filmări, o cameră VGA WI FI și o camera mai performanta de tip HD WI FI.

Aceste noi drone Evolio se pot utiliza împreună cu smartphone-ul, folosind aplicația specială Evolio iFly ce poate fi descărcată din Magazin Play pentru telefoanele Android  sau App Store pentru telefoanele iPhone. Drona are dimenisunile 54.00*54.00 cm și un acumulator de 2000 mAh ce permite un timp de zbor de pana la 9-10 minute.

Dronele iFly Micro, iFly Mini și iFly Pro pot fi achiziționate incepand cu data de 14 Iulie de pe site-ul evolioshop.com la prețuri cuprinse intre 179 si 579 lei.

CITESTE SI:  Nokia pregateste un telefon cu 5 camere foto!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord