Acasă Stiri despre telefoane

E-Boda Smart Time 400 HR noul smartwatch sub brand romanesc

2

E-Boda Smart Time 400 HR – E-Boda dupa cum stiti este un brand local de electronice care actioneaza evident ca si competitorii sai, adica nu produce efectiv device-urle ci practica rebrand-ul, dupa cum am spus la fel ca si ceilalti “producatori” de la noi.
Cel mai nou device al celor de la E-Boda este ceasul inteligent E-Boda Smart Time 400 HR, un ceas care pe mine ma impresioneaza ca design, un design destul de simplu dar elegant si chiar arata bine la mana.
st400-hr-16918Ca si specificatii intalnim 128 MB de memoria RAM, 32 MB memorie interna, procesor MediaTek 6261 single-core tactat la 360 Mhz, un ecran OGS DE 1,3 inch, baterie de 250 mAh si Bluetooth 3.0.
Dupa cum am spus, acest ceas nu este foarte impresionant pe hartie insa este deajuns pentru a fi folosit zilnic iar design-ul sau este foarte bun, cel putin asa mi se pare mie, chiar arata ca un ceas elegant si imi place faptul ca are un ecran rotund, cu afisaj complet caci de obicei apare o mica banda neagra in zona de jos a ecranului, asta la ceasurile cu ecran rotund din aceasta gama de pret.
st400-hr-34840 (1)Pretul pe site-ul E-Boda ceasul E-Boda Smart Time 400 HR costa 400 de lei, pret destul de bun la prima vedere si spun asta deoarece dupa cum am spus si la inceputul articolului, compania nu produce device-uri ci le importa, acest ceas mai exista undeva si anume in China sub numele de LY Pi Smartwatch, un device care in acest moment se gaseste la pretul de 60 USD deci apoximativ 240 de lei.

Este o diferenta intre cele 2 modele cel putin la partea de pret. Desigur ca luat de aici avem si garantie insa nu mai trebuie sa povestesc despre “promptitudinea” si “seriozitatea” de care dau dovada producatorii de la noi in legatura cu produsele trimise in garantie, insa pana la proba contrarie trebuie sa admitem faptul ca ceasul are garantie, un aspect foarte important.
st400-hr-54914Ca o parere personala, ceasul este unul destul de aratos, seamana si cu No.1 S5 ceea ce nu este surprinzator, companiile tind sa mai “imprumute” de la celelalte iar performantele sunt acceptabile.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.