Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Jocul Pokemon Go a innebunit lumea, descarca si pe Android, link!

Jocul Pokemon Go a innebunit lumea, descarca si pe Android, link!

3
nofollow

Jocul Pokemon Go a innebunit lumea, descarca si pe Android, link! – Pokemon este un brand vechi si spun asta pentru cei mai tineri si pentru cei ce cred ca este vorba despre un simplu joc aparut acum recent. Pokemon inseamna si desene animate si mai multe generatii de jocuri, Pokemon inseamna o adevarata industrie la nivel mondial, Pokémon este o franciză media controlată de Nintendo și creată de Satoshi Tajiri în anul 1996 (și-a sărbătorit cea de-a douăzecea aniversare pe 27 februarie 2016). Numele Pokémon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, ce în traducere înseamnă monștri de buzunar – conform wikipedia.

 

Daca ar fi sa vorbim despre tot ceea ce inseamna Pokemon la nivel mondial probabil ca ne-ar trebui mult timp la dispozitie, ne referim acum la cea mai descarcata aplicatie din magazinul Apple, Pokemon Go. Trebuie sa stiti ca pentru moment, jocul Pokemon Go nu este disponibil oficial pentru Android si nici nu poate fi descarcat din Google Play pentru moment, in magazin gasim niste simple ghiduri si trucuri.

rrr Jocul Pokemon Go a innebunit lumea, descarca si pe Android, link!

Pokemon GO poate fi totusi descarcat si pe telefoanele cu Android in varianta apk si apoi instalati aplicatia direct pe telefon.

Un jucător de Pokemon Go se uită pe ecranul telefonului mobil în căutarea acestor personaje virtuale care apar în diferite spații, de la clădirile de birouri la restaurante, muzeuri și altele. Jucătorii primesc puncte pentru îndeplinirea diferitelor obiective fixate de joc, precum și pentru prinderea fiecărui pokemon. – conform agerpres.

Pokemon Go este un joc foarte complex si iarasi este destul de dificil de explicat sau de povestit despre el, mai jos vedeti cateva clipuri video si sper sa va dati seama despre ce este vorba.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here