Connect with us

Stiri despre telefoane

Dupa premium, urmeaza Spotify Superpremium!

Published

on

Dupa premium, urmeaza Spotify Superpremium! Si ne putem intreba pe buna dreptate cam ce ar putea urma dupa aceasta noua denumire, practic ar trebui sa fie ceva mai scump. Desigur, daca zvonurile se confirma. Compania a refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect, conform sursei.

Acest presupus nou serviciu va costa 19,99 dolari pe luna si va include o serie de caracteristici avansate, inclusiv audio de inalta calitate fara pierderi si generarea de playlist-uri prin inteligenta artificiala.

Desi Spotify a refuzat sa confirme oficial aceste informatii, indiciile sunt tot mai numeroase. Chris Messina, un dezvoltator independent, a descoperit detalii in codul aplicatiei Spotify. Conform acestor informatii, Superpremium va oferi utilizatorilor posibilitatea de a genera playlist-uri unice folosind prompturi de inteligenta artificiala, instrumente avansate de mixare si ore suplimentare de ascultare a cartilor audio.

Advertisement

Un alt aspect interesant este ca Spotify Superpremium va include o functie numita “Your Sound Capsule”, care va oferi o experienta de ascultare personalizata. Detaliile exacte ale acestei functii raman neclare, dar se pare ca va permite utilizatorilor sa isi filtreze biblioteca muzicala in functie de starea de spirit, activitate sau gen.

Compania a anuntat in trecut un serviciu numit “HiFi”, care nu a fost niciodata lansat. Cu toate acestea, CEO-ul Spotify, Daniel Ek, a mentionat ca fisierele audio de inalta calitate raman o prioritate pentru ei, sugerand ca acesta ar putea fi unul dintre instrumentele folosite pentru a creste calitatea aplicatiei.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des