Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Earn to Die 2 – Review

Published

on

Earn to Die 2 – Review – Dupa o lunga perioada in care nici un joc Android nu mi-a atras atentia intr-un mod deosebit, am gasit jocul Earn to Die 2.

Jocul se afla de mai mult timp pe Google Play dar din screenshoturi nu mi se parea cine stie ce iar din lipsa de ocupatie i-am acordat o sansa si din acel moment nu am mai putut lasa telefonul din mana pana nu am completat mai multe nivele fapt care mi-a luat aprox. 5 ore ! Deci da, jocul da mare dependenta !

Dupa ce instalezi jocul, acesta te intampina cu o imagine de actiune, un SUV care loveste 2 zombie sarind de pe un pod si cu o melodie rock nebuna.

Advertisement

Jocul are 3 moduri: Story, Free Ride si Missions, cel din urma ne fiind disponibil momentan, probabil asteptand un update al jocului.
Modul Free Ride este blocat pana ce este completat Story mode.
Scenariul este urmatorul:

Apocalipsa zombie  a sosit, rolul principal se gaseste alergat de zombie si se refugiaza intr-o benzinarie. Un mesaj de urgenta apare la televizor printre imaginile statice care indeamna orice supravietuitor sa se intrepte catre “Exodus military base” care se afla pe coasta de est a Americii de Nord.
In acel moment rolul principal spune ca are nevoie de o masina, orice masina si de aici incepe nebunia.

Nivelurile jocului sunt dispuse sub forma unei harti a Americii de Nord si a unui traseu pe care trebuie sa-l urmezi. Fiecare nivel reprezentat de o benzinarie mare si vei gasii alta masina cu un gabarit din ce in ce mai mare in functie de progres.

Advertisement

Punctele de control sunt reprezentate tot de benzinarii unde iti poti imbunatatii vehiculele ca sa reziste cat mai mult in curse.

Poti aduce imbunatatiri la motor, transmisie, roti, armura, rezervor, arme samd. dar ca sa iti permiti aceste lucruri trebuie sa strangi bani, facand multe curse printre zombie si distrugand depozite si case.

Gameplay, controale, grafica, sunet:

Advertisement

Jocul este de tip “Gravity” si ne amintim de celebtrul Hill Climb, in care trebuie sa controlezi o masina peste dealuri si vai, fara sa o rastorni si fara sa ti se termine benzina, aici este extrem de asemanator doar ca masina se rastoarna mult mai greu.

Controalele sunt putine dar uneori pot da batai de cap. Avem buton pentru accelerare, un buton pestru Boost, care ofera putere suplimentara atunci cand este nevoie. Mai exista 2 butoane in partea stanga a ecranului care ajuta exclusiv la balansul masinii pe spate sau pe fata.

Grafica este una foarte bine lucrata, statica ca fundal dar detaliata si ascutita, cu multe efecte speciale.
Sunetul este format dintr-o melodie rock sau mai multe, nu-mi dau seama :)) si gemetele zombiilor “Brainzz” si sunetele pe care le face masina la impact.

Advertisement

Per ansamblu mi s-a parut un joc decent, usor si cu grafica buna, care sa-ti ocupe timpul in momentele de plictiseala. Daca inca nu l-ati incercat, acordatii o sansa, e gratis !

Descarca jocul de aici !

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des