Acasă Stiri despre telefoane

Elephone P25 si M40 cu dual camera isi fac si ele aparitia!

0

Elephone P25 si M40 cu dual camera isi fac si ele aparitia! Este vorba despre un clip video in care vedem cele doua telefoane, acestea seamana foarte mult intre ele si nu imi dau seama daca sunt numai telefoane de prezentare (machete) sau daca ele chiar functioneaza.

Le vedem in clip si cu toate ca unul dintre ele are ecranul aprins, nu cred ca este vorba despre un telefon real, acesta pare mai mult a un prototip nefunctional (o macheta din plastic sau din aluminiu). Oricum, este vorba de o expozitie in care compania Elephone isi prezinta aceste doua noi modele pe care este posibil sa le vedem in curand si cred ca va aparea inaintea lui Bluboo Dual, alt telefon chinezesc ce pare ca se va lansa in curand cu un setup de tip dual camera.

Nu sunt sigur daca aceasta va fi denumirea modelelor (Elephone P25 si M40) in cazul in care ele vor aparea pe piata si vor fi comercializate, nu avem pentru moment nici detalii legate de specificatiile tehnice (par totusi telefoane mari ca dimensiuni) sau pret, cred ca vor fi totusi doua telefoane destul de performante. Observ ca cei de la Elephone sunt pe “val” in 2016, asta inseamna ca le merge destul de bine si ca-i mai vedem si in 2017!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.