Connect with us

Stiri despre telefoane

Black Friday 2016 la CEL.ro incepe in data de 11 noiembrie! Iata detalii

Published

on

Black Friday 2016 la CEL.ro incepe in data de 11 noiembrie! Iata detalii in legatura cu cel mai asteptat eveniment al anului in materie de reduceri, data de incepere a acestei campanii este 11 noiembrie 2016 si este data oficiala comunicata chiar de catre magazin prin intermediul comunicatului de presa din care am citat ceva mai jos.

Se pare ca acest magazin fura putin startul acestei campanii in acest 2016 si vrea sa atraga clientii inaintea datei stabilite de cel mai mare magazin online (eMag), 18.11.2016, daca reducerile vor fi bune si reale, nu vad o problema in asta. De fapt, anul acesta observ ca BF este ceva mai diferit fata de anii trecuti si multe magazine au ales fie sa inceapa mai devreme, fie sa il organizeze in decursul unei luni intregi, vezi Altex sau Media Galaxy – dezamagitor in cazul acestor doua magazine…

banner-bf

Iata si o parte din comunicatul magazinului:

Advertisement

Clientii vor avea parte de un Black Friday (11 noiembrie 2016) cu sute de reduceri la:

 • telefoane → reduceri de pana la 1,000 de lei

 • laptopuri → reduceri de pana la 40%

 • TV → reduceri de pana la 3,700 lei

 • electrocasnice → reduceri de pana la 60%

 • ingrijire personala → reduceri de pana la 60%

 • videoproiectoare → reduceri de pana la 50%

 • parfumuri & ceasuri → reduceri de pana la 62%

 • imprimante → reduceri de pana la 30%

 • componente & periferice → reduceri de pana la 50%

 • casa si decoratiuni → reduceri de pana la 50%

CEL.ro a mentionat ca a inceput organizarea si a pus la punct toate detaliile legate de Black Friday 2016 mult mai devreme anul acesta pregatindu-se logistic mai bine, luand masuri si gasind solutii pentru a fluidiza gestionarea, manevrarea si livrarea in timp a tuturor comenzilor venite.

Toate acestea au ca scop evitarea intarzierii livrarii comenzilor. Se estimeaza ca livrarea se va face in minimum 4-5 zile. 

Advertisement

Printre brandurile cele mai importante care fac parte din portofoliul evenimentului anul acesta se numara: Samsung, iPhone, LG, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, Timberland, Fossil, etc.

Ramane de vazut pana la urma cat de bune si de reale vor fi ofertele, voi sta si eu cu ochii pe cel.ro si voi face eventual un articol, observ ca nu avem comunicata si ora de incepere.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. dan

  noiembrie 8, 2016 at 18:57

  Din pacate in Romania black friday a devenit un cuvant gol si lipsit de continut,cu asa zise reduceri,mincinoase.Ai zice ca firmele astea sunt detinute de politicieni si astia mint la fel .

 2. Cosmin

  noiembrie 8, 2016 at 18:58

  Interesanta comparatia ta 😉

 3. Sorin

  noiembrie 8, 2016 at 19:27

  De aceea BlackFraieriDay se numeşte…
  …pentru că avem reduceri de groază, la care trebe să stai cu lupa să le poţi vedea cît de grroaznic de mici sînt reducerile,
  …pentru că avem reduceri halucinante, halucinaţii provocate de la cine ştie ce pilule or fi luat ceia care chiar ne consideră fraieri,
  …pentru că cea mai mare sărbătoare a reducerilor, devenită deja “tradiţională” (dupe numai cîţiva ani) este prea-slavită prin reclame sforăitoare, anunţate cu mare tam-tam, cu surlete şi trîmbiţe.
  …pentru că avem un infinit de alte motive pentru a petrece lunga noaptea albă şi în alte moduri mai plăcute decît doar de a te holba şi a vîna preţurile reduse, preţuri uşurel umflate din timp, şi pentru ca acuma să facă Poc !
  De fapt, este totuşi Sărbătoare. Este sărbătoare pentru că şi fraierii au şi ei dreptu lor de a avea o zi a lor, o sărbătoare a lor. Si pentru că sînt aşa de fraieri de aia i-o spus Day, pentru că e atît de fraieri ca nici nu ş-or dat sama că de fapt ziua lor este… noaptea!, aşa de fraieri este.
  O întreagă industrie se bazează pe această categorie de cumpărători, pentru că este cel mai uşor de… fraierit: cu cîteva cuvinte magice care încep cu “reduceri”.
  Fraieri din toată lumea, uniţi-vă !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des