Acasă Stiri Android Si Noutati eMag Si Flanco Organizeaza Black Friday Mai Devreme

eMag Si Flanco Organizeaza Black Friday Mai Devreme

0

Cele doua magazine importante de pe piata Romaneasca au decis ca anul acesta sa nu mai astepte pana in data de 29 noiembrie, ultima zi din vineri cand se organizeaza Black Friday si fura startul anuntand ca vor organiza vinerea neagra pe 22 noiembrie 2013, adica peste o saptamana !

1

Directorul general al companiei eMag, cel mai mare magazin online de la noi din tara a declarat ca “oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume ci vor Black Friday” si ca se asteapta ca si celelalte magazine participante sa schimbe data evenimentului.

Cele doua magazine se asteapta ca vanzarile de anul acesta in weekend-ul Black Friday sa depaseasca vanzarile anului trecut si sa ajunga pana la 22 mil. de euro pentru eMag respectiv 19 mil. euro pentru Flanco.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here