Acasă TABLETE Energy Storm Si Connect Tab Noile Tablete Serioux

Energy Storm Si Connect Tab Noile Tablete Serioux

0

In spatele brandului Serioux se afla o firma romaneasca, Network One Distribution firma care mai detine  brandurile Heinner si Horizon. In cadrul targului IFA desfasurat la Berlin zilele acestea, sub brandul Serioux se lanseaza doua noi modele de tablete, Energy Storm 9,7 inch si Connect Tab 7 inch modele prin care firma Serioux vrea sa patrunda mai adanc pe piata dispozitivelor mobile, un lucru de laudat deoarece concurenta va fi mai stransa iar preturile vor scadea si mai mult.

“Având în vedere poziţionarea bună pe care o au pe piaţa locală, ne-am dorit să creştem vizibilitatea brandurilor proprii NOD, Serioux, HEINNER si Horizon şi în afara graniţelor ţării. Prin participarea la editia 2013  IFA urmărim să generăm noi oportunităţi de business prin stabilirea de parteneriate cu furnizori şi clienţi de electronice, electrocasnice şi IT  prezenţi la Berlin” -Răzvan Ziemba, director  Network One Distribution.

 Energy Storm Si Connect Tab Noile Tablete Serioux 

 

Energy Storm

ddd

Sau S9742TAB este prima tableta a lor dotata cu un procesor puternic in patru nuclee, Allwinner A31s Cortex-A7 Quad-Core, ecran cu o diagonala de 9.7 inch cu rezolutia de 1024×768 pixeli, conexiune WiFi si suport pentru modem 3G, memorie interna suficient de mare 16 GB, 1GB memorie RAM DDR3 si Android 4.2.2 Jelly Bean ca sistem de operare.

Connect Tab

ddd

Connect Tab este o tableta mai mica cu un ecran cu rezolutie HD de 7 inch, modul GPS integrat pentru cei ce vor sa o folosesca in masina pe post de GPS, conectivitate 3G pentru mobilitate maxima, procesor puternic Mediatek dual core 1.2 GHz – MT 8377 Cortex A9 si sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here