Acasă Tutoriale telefon Eroare in Google Play “descarcare in asteptare”, cum rezolvam?

Eroare in Google Play “descarcare in asteptare”, cum rezolvam?

5

Eroare in Google Play “descarcare in asteptare“, cum rezolvam? Probabil ca multi dintre voi ati primit aceasta “eroare” in Google Play si asta se intampla mai des atunci cand resetam telefonul la valorile din fabrica, reintroducem contul de Google si dorim sa instalam din magazinul de aplicatii ceea ce dorim.

Trebuie sa stiti ca acest mesaj apare mai ales pe telefoanele slab dotate, cu un hardware slab si am sa va explic de ce apare acest mesaj. Probabil ati observat ca atunci cand cumparam un telefon sau cand il resetam la valorile din fabrica, va trebui sa introducem un cont de Google pentru a continua si pentru a putea folosi telefonul sau pentru a putea utiliza magazinul de aplicatii.

Insa, acest cont de Google nu inseamna numai “Google Play”, inseamna si Gmail, calendar, agenda, carti Google Play, Google Drive, Keep, Google Play Music, plus alte aplicatii ce tin de motorul de cautare si sunt destul de multe instalate pe un telefon, fie ca ne referim strict la aplicatii, fie ca ne referim la diverse procese sau fisiere ce nu sunt la vedere.

descarcare-in-asteptare Eroare in Google Play "descarcare in asteptare", cum rezolvam?

Atunci cand configuram pentru prima oara contul de Google, probabil ati observat ca primim instiintari de la Gmail sau de la alte aplicatii, actualizari si sincronizari, telefonul functioneaza mai greu si in unele cazuri, devine inutilizabil, asta se intampla mai ales daca folosim un telefon slab dotat si cu putina memorie RAM.

Este bine ca dupa ce am setat contul de Google, sa lasam telefonul cateva minute pentru a-si face el actualizarile si a termna tot ce are de facut si sa nu ne napustim direct in Google Play deoarece putem primi erori de tipul “descarcare in asteptare“.

Daca lasam telefonul sa termine ceea ce are de facut, veti vedea ca in cateva minute vom putea folosi asa cum trebuie magazinul de aplicatii. Este ok ca atunci cand intram pentru prima oara in Google Play, sa debifam “Actualizeaza automat aplicatiile” si “Notifica-ma cand sunt disponibile actualizari ale aplicatiilor”. Asta cel putin pentru inceput si pana cand telefonul termina ceea ce are de facut pentru prima data.

Dupa cateva minute, stergem aplicatiile ce ruleaza in fundal, repornim Google Play si veti vedea ca aveti acces asa cum trebuie la tot continutul! 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here