Connect with us

Tutoriale telefon

Eroare in Google Play “descarcare in asteptare”, cum rezolvam?

Published

on

Eroare in Google Play “descarcare in asteptare“, cum rezolvam? Probabil ca multi dintre voi ati primit aceasta “eroare” in Google Play si asta se intampla mai des atunci cand resetam telefonul la valorile din fabrica, reintroducem contul de Google si dorim sa instalam din magazinul de aplicatii ceea ce dorim.

Trebuie sa stiti ca acest mesaj apare mai ales pe telefoanele slab dotate, cu un hardware slab si am sa va explic de ce apare acest mesaj. Probabil ati observat ca atunci cand cumparam un telefon sau cand il resetam la valorile din fabrica, va trebui sa introducem un cont de Google pentru a continua si pentru a putea folosi telefonul sau pentru a putea utiliza magazinul de aplicatii.

Insa, acest cont de Google nu inseamna numai “Google Play”, inseamna si Gmail, calendar, agenda, carti Google Play, Google Drive, Keep, Google Play Music, plus alte aplicatii ce tin de motorul de cautare si sunt destul de multe instalate pe un telefon, fie ca ne referim strict la aplicatii, fie ca ne referim la diverse procese sau fisiere ce nu sunt la vedere.

Advertisement

descarcare-in-asteptare

Atunci cand configuram pentru prima oara contul de Google, probabil ati observat ca primim instiintari de la Gmail sau de la alte aplicatii, actualizari si sincronizari, telefonul functioneaza mai greu si in unele cazuri, devine inutilizabil, asta se intampla mai ales daca folosim un telefon slab dotat si cu putina memorie RAM.

Este bine ca dupa ce am setat contul de Google, sa lasam telefonul cateva minute pentru a-si face el actualizarile si a termna tot ce are de facut si sa nu ne napustim direct in Google Play deoarece putem primi erori de tipul “descarcare in asteptare“.

Daca lasam telefonul sa termine ceea ce are de facut, veti vedea ca in cateva minute vom putea folosi asa cum trebuie magazinul de aplicatii. Este ok ca atunci cand intram pentru prima oara in Google Play, sa debifam “Actualizeaza automat aplicatiile” si “Notifica-ma cand sunt disponibile actualizari ale aplicatiilor”. Asta cel putin pentru inceput si pana cand telefonul termina ceea ce are de facut pentru prima data.

Advertisement

Dupa cateva minute, stergem aplicatiile ce ruleaza in fundal, repornim Google Play si veti vedea ca aveti acces asa cum trebuie la tot continutul! 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
9 Comments

9 Comments

 1. DENISA NAE

  februarie 23, 2017 at 11:24

  va rog ajutaTIM,A NU POT INSTAL,A FACEBOOK,UL, IM,I SPUNE CA ESTE IN ASTEPTARE DE IERUI TOT INCARCA CE TREBUIE SA FAC

 2. Ignea

  decembrie 12, 2017 at 15:31

  Nu pot descarca scre in asteptare

 3. Anonim

  mai 5, 2019 at 23:59

  P

 4. Oana

  februarie 7, 2020 at 18:05

  Da

 5. Anonim

  martie 14, 2020 at 12:11

  Nu pot să-mi instalez instagram ul ce fac???

 6. daniwla

  august 29, 2020 at 00:45

  Nu pot descarca magazin pley

 7. Ana maria

  noiembrie 24, 2020 at 00:19

  Nu pot sa descarc magazin plei ce trebue sa fac

 8. Geta

  martie 10, 2021 at 22:24

  Nu pot sa-mi descarc magazin play, ce trebuie să fac?

 9. mitanu

  august 19, 2022 at 22:20

  nu pot sa instalez magazin play ce trebuie sa fac

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des