Acasă ROOT Allview Tutorial root pe Allview A5 Ready cu aplicatia Kingo Root v4.0

Tutorial root pe Allview A5 Ready cu aplicatia Kingo Root v4.0

6

Tutorial root pe Allview A5 Ready cu aplicatia Kingo Root v4.0, metoda este testata si garantata 100%, am sa va arat in cele ce urmeza cum puteti obtine drepturi de administrator asupra sistemului de operare, este vorba despre telefonul Allview A5 Ready cu Android Lollipop 5.1, am folosit aplicatia Kingo Root (nu Kingroot)

Allview A5 Ready foloseste un procesor de la MediaTEK, modelul MTK6580 ce este tactat la o frecventa de 1.3GHz, procesor cu 4 nuclee. In mod normal, ar trebui sa obtineti acces root pe orice telefon cu Android ce foloseste acest tip de procesor si care ruleaza Lollipop!

Aplicatia Kingo Root v4.0 in format apk se descarca direct de pe internet si nu aveti nevoie de PC pentru a face root pe acest telefon. Aplicatia se descarca si se instaleaza in meniul telefonului, se porneste si totul dureaza maxim cateva minute.

Iata cum se procedeaza pentru a obtine root pe Allview A5 Ready :

Se instaleza aplicatia pe telefon, se apasa “one click root” si se asteapta mesajul final, nu se intervine asupra telefonului in acest timp! In prima captura observam ca este bifata si “Install recommended app”, este vorba despre o aplicatie pentru monitorizarea bateriei. Puteti alege daca doriti sa o instalati sau nu. Dupa cateva minute, veti vedea mesajul “Root Succeeded”

root pe Allview A5 Ready

Asa cum vedeti in prima captura de mai jos, se va instala si aplicatia SuperUser pe care va trebui sa o lasati acolo deoarece ea este practic responsabila de acum incolo de permisiunile pe care le acordati voi!

root-a5-ready-2

Cu aplicatia SuperUser puteti face si “unroot“, dar puteti si sa scapati de aplicatiile de sistem sau sa vedeti date legate de aplicatiile care au obtinut pana acum drepturi de administrator:

root-a5-ready-3

6 COMENTARII

  1. Scz , mie nu imi iese deloc root=area unui allview a5 ready , am incercat si cu metoda asta si cu altele , se opreste la 90 la suta sta cateva secunde dupa care imi spune ROOT FAILED ERROR CODE: 0X121D3E . Daca cineva poate sa ma ajute…Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here