4 COMENTARII

  1. Interesant sistem de securitate. Problema e ca se intampla multora sa nu isi mai aminteasca adresa si parola contului Google. Adresa hai sa zicem ca te uiti inainte sa ii dai resetare dar parola se poate intampla sa nu ti-o mai aduci aminte daca nu folosesti contul google doar pentru a-ti putea instala aplicatii din google play.

  2. Eu am patit la fel am uitat parola la contul mi si acum nu pot instala miui se instaleaza fac primele setari cand ajung la cont miui imi cere parola pe care nu o Mai stiu si Mai departe nu mi da voie sa Mai trec am incercat sa scot cartela sa opresc WiFi degeaba imi spune acest telefon este logat in contul MI cu parola 162….020 si nu stiu ce s a fac daca stie cineva va rog sa lasati mesaj la adresa de emaill andrei70_dana71@yahoo.com

  3. Asta am facut am reinstall de 3 ori si la fel patesc dupa instalare miui 1 setez limba 2 testatura dupa care WiFi 4cont miui parola pe care am uitat, si nu-mi da voie sa trec mai departe, si nici nu este vre o optiune de salvare parola practic nu pot folosi telefonul noroc ca am un telefon letv 1s, x500 si ma pot intoarce la eui care este deficitar si mult mai jos decat miui 8.6.9.2 pe care l am avut timp de 2 luni si se misca impecabil, n-am avut ce face si am vrut sa incerc alta varianta de eui 6.0,dupa ce mi am dat seama ca este slab si se bloca am vrut sa ma intorc inapoi la miui, dar imi cere parola cont MI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here