nofollow

Cum treci de this device was reset, verify your account pe Allview?? – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa treceti de aceasta eroare sau mai bine zis mesaj, este vorba de un mesaj care apare atunci cand resetam un telefon la valorile din fabrica. Dupa ce-i facem unui telefon Allview un hard reset, vom fi obligati (in Android Lollipop sau Android Marshmallow” sa ne introducem contul de Google cu care am fost conectati anterior pe acest telefon! In caz ca nu ne aducem aminte contul de Google sincronizat pe telefon, acesta nu va mai putea fi folosit! Puteti folosi tutorialul pe orice telefon cu procesor de la MediaTEK!

this device was reset, verify your account Cum treci de this device was reset, verify your account pe Allview?

Pentru a putea totusi face ceva si sa folosim telefonul, vom apela la aplicatia SP Flash Tools dar vom alege obligatoriu din meniul ei optiunea “Format All +Download”! Daca alegem numai “Download only”, sistemul de operare se va instala, insa la repornire mesajul “this device was reset, verify your account” va aparea pe telefonul Allview!

Avem nevoie insa de un ROM oficial, gasiti aici o colectie de astfel de fisiere pentru telefoanele Allview, se foloseste de preferinta cea mai recenta versiune de Sp Flash Tools aparuta, gasiti pe internet asa ceva!

Atentie – din moment ce alegem sa formatam totul, vom pierde absolut tot ce aveam pe telefon, oricum se presupune ca datele erau deja pierdute din moment ce ati dat hard reset inainte si acum nu va mai amintiti contul de Google…

CITESTE SI:  Activare pe telefon FACE ID cand ridici telefonul, fara buton

ATENTIE, VETI PIERDE CODURILE IMEI!!! GASITI TUTORIALE DE RESCRIERE FARA ROOT, AICI

Descarcati fisierul firmware compatibil (in tutorial am folosit un A5 Ready) dezarhivati fisierul si copiati-l in acelasi folder cu aplicatia SP Flash Tools dezarhivata si ea!

ready-1-min Cum treci de this device was reset, verify your account pe Allview?

Porniti aplicatia Sp Flash Tools si apsati pe “choose”, alegati fisierul scatter din folderul ce contine sistemul de operare!

ready-2-min Cum treci de this device was reset, verify your account pe Allview?

Intrati in sectiunea “FORMAT” si faceti setarile de mai jos:

df Cum treci de this device was reset, verify your account pe Allview?

Atentie aici, nu alegeti “Download only”!!!

ready-3-min Cum treci de this device was reset, verify your account pe Allview?

Opriti telefonul, apasati in SP FLash Tools pe “Download” si conectati telefonul la PC!

ready-4-min Cum treci de this device was reset, verify your account pe Allview?

Procedura va incepe automat si va dura in jur de 5 minute!

ready-5-min Cum treci de this device was reset, verify your account pe Allview?

Asteptati pana vedeti mesajul de mai jos, pana atunci nu trebuie sa va atingeti de telefon sau de aplicatia ce ruleaza pe PC!

ready-6-min Cum treci de this device was reset, verify your account pe Allview?

Cand primiti mesajul “OK” in Sp Flash Tools, deconectati telefonul, reporniti-l automat, faceti setarile de inceput si gata, puteti avea acces la sistemul de operare. Astfel, ati scapat de this device was reset, verify your account ! Nu uitati ca va trebui acum sa rescrieti codurile IMEI ce sunt de regula lipite pe un autocolant, suub baterie sau pe baterie! Este posibil ca data viitoare cand faceti un hard reset sa fiti nevoiti sa rescrieti codurile IMEI!

4 COMENTARII

  1. Interesant sistem de securitate. Problema e ca se intampla multora sa nu isi mai aminteasca adresa si parola contului Google. Adresa hai sa zicem ca te uiti inainte sa ii dai resetare dar parola se poate intampla sa nu ti-o mai aduci aminte daca nu folosesti contul google doar pentru a-ti putea instala aplicatii din google play.

  2. Eu am patit la fel am uitat parola la contul mi si acum nu pot instala miui se instaleaza fac primele setari cand ajung la cont miui imi cere parola pe care nu o Mai stiu si Mai departe nu mi da voie sa Mai trec am incercat sa scot cartela sa opresc WiFi degeaba imi spune acest telefon este logat in contul MI cu parola 162….020 si nu stiu ce s a fac daca stie cineva va rog sa lasati mesaj la adresa de emaill andrei70_dana71@yahoo.com

  3. Asta am facut am reinstall de 3 ori si la fel patesc dupa instalare miui 1 setez limba 2 testatura dupa care WiFi 4cont miui parola pe care am uitat, si nu-mi da voie sa trec mai departe, si nici nu este vre o optiune de salvare parola practic nu pot folosi telefonul noroc ca am un telefon letv 1s, x500 si ma pot intoarce la eui care este deficitar si mult mai jos decat miui 8.6.9.2 pe care l am avut timp de 2 luni si se misca impecabil, n-am avut ce face si am vrut sa incerc alta varianta de eui 6.0,dupa ce mi am dat seama ca este slab si se bloca am vrut sa ma intorc inapoi la miui, dar imi cere parola cont MI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree