baterie

Eroarea “nu se poate conecta la server”, update Samsung

Eroarea "nu se poate conecta la server", update Samsung

Eroarea “nu se poate conecta la server”, update Samsung – De aproximativ o saptamana, primesc intrebari aici legate de aceasta problema. Insa, am vazut ca si pe forumuri se discuta despre aceasta eroare, cea vinovata de imposibilitatea unor utilizatori de a-si actualiza telefoanele.

Unii utilizatori au crezut ca telefoanele sunt de vina pentru aceasta problema, am observat ca nu conteaza modelul de smartphone, pe forumul softpedia.com, apar multe modele de Samsung, atat noi cat si vechi.

Eroarea "nu se poate conecta la server", update Samsung

Telefoanele afiseaza cum ca exista o actualizare disponibila, dar aceasta nu poate fi descarcata si implicit, nici instalata. Teoretic, ar fi o problema cu serverele Samsung, acolo unde sunt stocate actualizarile, adica fisierele respective.

Practic, nimeni nu stie daca problema este de acolo, sau daca nu este din alta parte. Am observat ca utilizatorii au spus ca au intampinat probleme numai in retelele Digi și Telekom, indiferent daca este vorba despre WiFi-ul de acasa sau de la birou, sau de datele mobile.

Eroarea “nu se poate conecta la server”, update Samsung

Eroarea "nu se poate conecta la server", update Samsung

Mai fericiti, par a fi cei ce sunt pe Vodafone si Orange. Ce ar fi de facut in aceste conditii?

  • Teoretic, nimic, cu siguranta ca totul se va rezolva de la sine.
  • Daca telefonul ruleaza perfect si nu este vorba despre o actualizare majora, nici nu are rost sa te grabesti.
  • Poti cauta manual actualizarea si apoi, sa o instalezi cu ODIN. Daca alegi varianta asta, recomand sa intrati pe sammobile.com, acolo apar actualizarile si pot fi descarcate manual.
  • Numai ca solutia aceasta nu este gratuita, fisierele costa si multi nici nu se pricep si nu stiu ce versiune de soft sa aleaga.
  • Smart Switch, este aplicatia oficiala a celor de la Samsung si printre altele, “Utilizând versiunea pentru computer Smart Switch, vă actualizați dispozitivul cu cel mai recent software. Dispozitivul dvs. va fi mai stabil și va funcționa mai bine.”
  • Deci, nu dati cu telefoanele de pamant, problema nu se rezolva asa si nu ele sunt vinovate. Asteptati cateva zile si totul va reveni la normal.
  • Articol valabil si de acum inainte, poate vor mai aparea astfel de probleme, chiar si pentru alti producatori.