Connect with us

Stiri despre telefoane

Wish ar trebui sa fie mai atent la produsele vandute

Published

on

Wish ar trebui sa fie mai atent la produsele vandute si multe dintre ele chiar nu ar trebui sa existe pe aceasta platforma. Pot fi cu usurinta integrate in categoria “scam”, am gasit si am prezentat de-a lungul timpului chiar multe oferte care nu fac decat sa duca in eroare clientul.

Si cand credeam ca le-am vazut pe toate in materie de minciuni, am dat peste categoria acumulatorilor externi. Si cand firme mari investesc milioane de euro in dezvoltarea de noi tehnologii, te intrebi daca nu ar fi mult mai simplu sa se uite si ei pe Wish si sa afle cum pot produce acumulatori cu capacitatea de 100 de milioane de mAh!

baterie externa

Exact, ati citit cat se poate de bine, 100.000.000 de mAh! Probabil ca daca am sapa mai adanc in ofertele de pe Wish, am gasi chiar si mai mult de atat. Centrala de la Cernavoda ar fi invidiosi pe acesti vanzatori, asta in cazul in care vrem si noi sa glumim putin.

Advertisement

Va dati seama ca incarcata full, aceasta baterie externa va oferi energie unui smartphone pentru zeci de ani de zile? Si afacerea nu este deloc rea, pretul este de numai 111 lei!. In plus, vanzatorul ne spune ca acest produs se incarca de la Soare si poate fi utilizat si pe post de incarcator wireless.

wish

Vreti mai ieftin? Contra unui pret de numai 102 lei, va puteti alege cu un acumulator extern ce are o capacitate de 20.000.000 mAh, adica o afacere pe care nu avem cum sa o refuzam! Si wish este plin de produse care cu usurinta pot fi catalogate ca pacaleli, majoritatea nici nu ar trebui sa fie listate pe internet.

Ma intreb de ce nu se sesizeaza nicio autoritate din Romania sau din UE!? Acest site livreaza si in Romania, are inclusiv o pagina dedicata in limba romana si o multime de produse listate!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Liviu

  iulie 25, 2022 at 22:04

  Am luat și eu de la ei un stick de 256GB. S-a dovedit ca are numai 16GB. Le-am trimis dovada și mi-au dat banii înapoi (am formatat stick-ul cu partiție de 16GB dar nu am avut curajul sa pun ceva pe el).
  In rest doar mărunțișuri, ceva cabluri și adaptoare, în cazul în care nu erau ok nu îmi părea rău după 2-3 dolari 🙂

 2. Ix

  iulie 26, 2022 at 07:08

  La fel am patit si procedat si eu. Nu mai folosesc wish in prezent pentru ca au scumpit in mod agresiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171