Acasă Stiri Android Si Noutati

Este oficial, lansarea lui Samsung Galaxy S9 are loc la MWC 2018

0
nofollow

Este oficial, lansarea lui Samsung Galaxy S9 are loc la MWC 2018, acest eveniment va avea loc in Barcelona intre 26 februarie si 1 martie 2018.

Tot la MWC 2018, ne asteptam sa avem parte de cele mai interesante lansari, producatorii isi vor lansa varfurile de gama cu care vor defila tot anul. Nu vor lipsi nici majoritatea producatorilor din China, ei au fost prezenti si in 2017.

Lansarea lui Samsung Galaxy S9 este oficiala si confirmata de DJ Koh, el este presedintele diviziei de telefoane din cadrul Samsung. Anuntul a fost facut in cadrul CES 2018.

Astfel, se spulbera tot felul de stiri false care au impanzit internetul in ultima perioada. Multe surse anuntau tot felul de amanari din cauza diferitelor probleme.

CITESTE SI:  Mai ieftin cu 1000 de lei in China, Xiaomi Mi Mix 3 PROMO

Fara indoiala, atat Samsung Galaxy S9 cat si S9 Plus vor fi vedetele evenimentului numit MWC 2018 si ca de fiecare data, telefoanele Samsung vor fi lansate chiar in deschiderea MWC.

Asa cum stim, exista multe speculatii legate de specificatii tehnice, dotari sau design, insa detalii concrete si imagini reale nu au aparut pana acum. Un lucru este sigur. Samsung Galaxy S9 si S9 Plus nu vor suferi modificari importante la capitolul design.

O astfel de miscare este asteptata in anul 2019, atunci cand vom avea parte de Samsung Galaxy S10. Tot atunci este posibil ca aceasta serie sa aiba parte si de un model aniversar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here