Connect with us

Stiri despre telefoane

Este oficial, lansarea lui Samsung Galaxy S9 are loc la MWC 2018

Published

on

Este oficial, lansarea lui Samsung Galaxy S9 are loc la MWC 2018, acest eveniment va avea loc in Barcelona intre 26 februarie si 1 martie 2018.

Tot la MWC 2018, ne asteptam sa avem parte de cele mai interesante lansari, producatorii isi vor lansa varfurile de gama cu care vor defila tot anul. Nu vor lipsi nici majoritatea producatorilor din China, ei au fost prezenti si in 2017.

Este oficial, lansarea lui Samsung Galaxy S9 are loc la MWC 2018

Lansarea lui Samsung Galaxy S9 este oficiala si confirmata de DJ Koh, el este presedintele diviziei de telefoane din cadrul Samsung. Anuntul a fost facut in cadrul CES 2018.

Advertisement

Astfel, se spulbera tot felul de stiri false care au impanzit internetul in ultima perioada. Multe surse anuntau tot felul de amanari din cauza diferitelor probleme.

Fara indoiala, atat Samsung Galaxy S9 cat si S9 Plus vor fi vedetele evenimentului numit MWC 2018 si ca de fiecare data, telefoanele Samsung vor fi lansate chiar in deschiderea MWC.

Este oficial, lansarea lui Samsung Galaxy S9 are loc la MWC 2018

Asa cum stim, exista multe speculatii legate de specificatii tehnice, dotari sau design, insa detalii concrete si imagini reale nu au aparut pana acum. Un lucru este sigur. Samsung Galaxy S9 si S9 Plus nu vor suferi modificari importante la capitolul design.

Advertisement

O astfel de miscare este asteptata in anul 2019, atunci cand vom avea parte de Samsung Galaxy S10. Tot atunci este posibil ca aceasta serie sa aiba parte si de un model aniversar.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des