Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview lansează a treia versiune pentru asistentul vocal AVI

Published

on

Allview lansează a treia versiune pentru asistentul vocal AVI, aplicatia este disponibila in Google Play si este compatibila numai cu telefoanele din gama Infinity dar si cu noul Allview V3 Viper.

Iata si comunicatul celor de la Allview, aflam detalii complete:

Scopul nostru a fost, de la bun început, să creăm o soluție, în limba română, care să permită utilizatorului accesul facil la cât mai multe funcții și care să transforme telefonul mobil într-un asistent personal”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview. ”A treia versiune AVI se apropie și mai mult de acest țel, permițând comunicarea rapidă, modificarea setărilor și funcțiilor, precum și organizarea progamului zilnic”.

Advertisement

Pe lângă funcționalitățile existente, precum apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și whatsapp, pornire bluetooth sau programarea întâlnirilor, AVI vine cu funcționalități noi, pornind de la design complet nou, funcții de creare de liste și de remindere, de liste de cumpărături și cu un context inteligent.

Design nou

 • experiență de utilizare îmbunătățită
 • acces mult mai rapid la comenzi
 • utilizarea funcției swipe pentru acces la organizatorul personal și la informații importante
 • Asistent personal

AVI poate prelua mai eficient rolul de asistent personal, fiind dotat cu funcția de reminder, care ajută la programarea mai eficientă a întâlnirilor și activităților, la comenzi precum “Adu-mi aminte să sun mâine la bancă”, “Pune-mi întâlnirea mâine la ora 5”, “Fixează întâlnire pentru luni la ora…”, “Amintește-mi că serbarea lui Luca la școala e pe data de 16 decembrie la ora 17″.

Mai mult, utilizatorul poate stabili propria lista de priorități prin funcția to do list, prin care primește dimineața notificări și poate bifa pe parcursul zilei ce a rezolvat.

Advertisement

Lista de cumpărături

Utilizatorul poate pregăti lista de cumpărături și să o modifice prin comenzi: “Adaugă pe lista de cumpărături lapte”, “Notează pe lista de cumpărături șampanie” sau “Trece pe lista de cumpărături caiete”.

Calendar sărbători

Advertisement
 • utilizatorul este notificat zilnic cu sărbătorile aferente zilei respective
 • asistentul găsește automat în lista de contacte persoanele care își sărbătoresc onomastica și oferă posibilitatea de a le transmite urări personalizate

Context inteligent

Asistentul ține minte ultima locație de interes pentru utilizator și face legătura între comenzile viitoare și locația definită. De exemplu prin comanda “Cum e vremea la Brașov”, AVI va afișa vremea. Dacă următoarea comandă este “Du-mă acolo” va porni navigația către Brașov.

Asistentul vocal AVI este disponibil, în prezent, pe telefoanele din gama X4 Soul Infinity, pe X4 Soul Vision și V3 Viper. În curând va fi disponibil și pe alte terminale high-end din gama Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Denis Stefan

  ianuarie 10, 2018 at 16:33

  Interesant, ma bucur ca cei de la Allview se ocupa de imbunatatirea lui. Am avut ocazia sa testez prima versiune care nu era tocmai ce trebuie avea cateva buguri, sa speram ca acum functioneaza mult mai bine .

 2. Florin Stan

  ianuarie 10, 2018 at 16:35

  Super, sunt curios ce functii noi au mai adaugat.

 3. Nicky

  ianuarie 10, 2018 at 16:37

  Observ ca au modificat si interfata, pare mult mai prietenoasa, sper sa il pot testa in curand.

 4. Ionita ionela georgiana

  ianuarie 29, 2018 at 19:16

  Super telefon are tot ce trebui la el mil dores ff.mult

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des