Acasă Stiri Android Si Noutati Esti curios sa afli cate modele diferite de telefoane au fost lansate...

Esti curios sa afli cate modele diferite de telefoane au fost lansate in 2015?

2

Stirea este data chiar de catre Google, eu au tinut evidenta telefoanelor lansate anul trecut, adica in 2015. Si nu este vorba de cate bucati au fost lansate ci de modele, trebuie sa stiti ca este vorba de cateva sute, cam 600 mai exact, asta daca nu cumva cei de la Google au pierdut numaratoarea pe undeva.

Am vrut in articol sa fac si o comparatie cu anul 2014, insa din pacate nu am gasit niste cifre, oricum cred ca anul trecut au fost lansate mult mai multe modele diferite si 600 este o cifra foarte mare dupa parerea mea.

Insa nu este de mirare daca ne gandim ca numai Allview si-a lipit eticheta pe cateva zeci de modele, aici este iarasi curios si interesant de stiut daca au numarat si modelele rebranduite, adica un model fabricat de Gionee cu un nume si rebranduit de Allview cu un alt nume, din start ar fi doua modele diferite, insa nu cred ca au tinut cont de asta deoarece cifrele ar fi fost mult mai mari.

telefoane cu android Esti curios sa afli cate modele diferite de telefoane au fost lansate in 2015?

Oricum, este o statistica destul de interesanta si clar ca Android-ul este mai raspandit fata de IOS, ma refer strict la sistemul de operare instalat pe N bucati de telefoane. Si nu este de mirare daca ne gandim ca aflam saptamanal de inca un model nou al unei companii din China sau de inca o lansare Samsung, Huawei sau Xiaomi, cert este ca aceasta industrie este de milioane de euro sau de miliarde.

Acest sistem de operare a cunoscut si cunoaste inca o dezvoltare fulminanta si ma intreb care, cum si cand va fi sfarsitul lui sau ce se va intampla in anii urmatori. Se va merge pe clasica schema de pana acum? Telefoane ieftine si multe ale producatorilor din China si telefoane super performante ale marilor producatori? Se va mai potoli aceasta industrie si in cat timp se vor uita actualele telefoane si cu ce vor fi ele inlocuite? Intreb asta deoarece vor trebui inlocuite cu ceva, va trebui sa existe o metoda noua de comunicare.

Totusi, pentru inca 3 sau 4 ani cred ca se va merge pe metoda clasica, cea actuala adica. Asadar, vom mai avea despre ce sa vorbim! 🙂

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here