Acasă Stiri despre telefoane

Cum faci root pe Samsung Galaxy A5 A500F cu KitKat

0

Cum faci root pe Samsung Galaxy A5 A500F cu KitKat – tutorial si fisiere valabile numai pentru versiunea internationala a telefonului Samsung Galaxy A5, adica versiunea A500F ce ruleaza Android 4.4 KitKat.

Daca aveti un telefon Samsung A5 cu sistem de operare Lollipop, folositi fisierele de AICI!

Trebuie sa va asigurati pentru inceput ca NU detineti alt telefon si ca bateria este incarcata minim 30%, faceti root pe Samsung Galaxy A5 A500F pe propria raspundere!

Descarcati driverii USB Samsung si in caz ca nu aveti instalat fisierul, trebuie instalat pe PC.

Descarcati arhiva ce contine fisierele necesare procedurii de root pe telefonul Samsung Galaxy A5. fisierul este arhivat, va trebui sa-l dezarhivati intr-un folder pe PC. In arhiva veti gasi fisierele CF-Auto-Root.tar si Odin3-v3.07.exe, fisiere vitale pentru aceasta operatiune de root. Instalati pe PC programul ODIN daca nu-l aveti instalat.

Dupa ce ati facut tot ce scrie mai sus, puteti opri telefonul. Asteptati cateva secunde si apoi il reporniti in Download Mode apasand in acelasi timp volum jos, home si power. Tineti apasat pana cand pe ecran vedeti o imagine de avertizare. Acum, apasati volum sus pentru a continua!

www

Acum, deschideti aplicatia ODIN si conectati telefonul la PC prin portul USB, direct, fara prelungitor si fara HUB. Daca telefonul este detectat, veti vedea mesajul “added”

wse

Mai departe, apasati pe butonul PDA si selectati fisierul CF-Auto-Root.tar, apoi apasati butonul START pentru a incepe procedura. Totul dureaza cam 1 minut, timp on care veti obtine acces root pe Samsung Galaxy A5 A500F, telefonul va reporni automat. Cand vedeti mesajul PASS in ODIN, puteti deconecta telefonul de la PC si veti cauta in meniu aplicatia SuperSU. Daca aceasta s-a instalat automat, telefonul este rootat!

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.