Connect with us

Stiri despre telefoane

Exista canistra de curent pentru masinile electrice! Oukitel P2001

Published

on

Oukitel P2001 – Exista canistra de curent pentru masinile electrice! Chinezii par a se intrece in a inventa tot felul de produse si desi acesta nu este chiar unul cu o conceptie noua, interesant este ca printre multitudinea de intrebuintari, o gasim si pe cea care poate fi numita “canistra” de curent pentru masinile electrice.

Si cred ca este o idee buna, una pe care o vor folosi multi. Nu stiu cat de curand, dar recent citeam pe Facebook scenarii care pot aparea atunci cand ne aflam intr-o masina electrica ce a ramas fara baterie. Stiti si voi, un viscol in mijlocul campului si autoritatile care sosesc peste 12 ore.

Din fericire, ierni aspre nu prea am mai avut in Romania, dar nu se stie niciodata. Si este numai un exemplu. Chinezii de la Oukitel au lansat un produs care se numeste P2001, Portable Power Station. Momentan pe site-ul oficial nu apare pretul, insa vedem cam despre ce este vorba.

Advertisement

Oukitel P2001 – pret

Am aflat din alte surse ca produsul acesta va fi lansat la jumatatea lunii ianuarie 2022 si ca va costa 999 USD. Un pret nu tocmai mic, insa pare un dispozitiv complex si cu multe intrebuintari. Este practic o statie electrica in miniatura, un generator care poate fi folosit in mai multe scenarii.

Din materialele de prezentare am inteles ca poate incarca inclusiv masini electrice ramase in “pana prostului”, insa foarte multe detalii nu exista momentan. Teoretic, jucaria asta este un urias acumulator portabil, unul care se incarca inclusiv prin panouri fotovoltaice. Conform producatorului, ar oferi o autonomie de pana la 6 mile unei masini Tesla, insa acesta nu da mai multe detalii.

Oukitel ne spune ca este suficient de puternic pentru a sustine inclusiv o masina de spalat, un frigider sau un aparat de aer conditionat, electrocasnice care sunt in general mari consumatoare de energie.

Advertisement

– Capacitate 2000Wh
– Incarcare proprie 0-100% in doua ore
– Output 2000W AC / max 4000W
– 4 metode de reincarcare
– 16 porturi
– Acumulator de tip LiFePo4 / (48)
– BMS & UPS

Ideea este interesanta si acest generator electric Oukitel P2001 va fi adus in Romania de cei de la dualstore.ro, asteptam sa vedem cat va costa. Posibil sa fie de folos celor care au cabane pe la munte si inca nu au curent tras sau in alte conditii asemanatoare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des