Connect with us

Facebook dislike va deveni realitate in curand – Facebook dislike este o optiune pe care o consideram personal utila de mai multa vreme, dar iata ca anuntul a fost facut oficial chiar de catre Mark Zuckerberg ce a confirmat oficial funcţia dislike pe Facebook, buton pe care-l vom vedea in curand integrat in cea mai populara retea de socializare a planetei!

„Utilizatorii platformei Facebook au cerut introducerea unui buton “dislike” de multi ani, ziua de azi este o zi speciala pentru ca azi pot sa confirm ca lucram la implementarea lui si suntem foarte aproape de a lansa o versiune de test” – a declarat chiar Mark Zuckerberg fondatorul retelei de socializare acum cateva zile.

we

Desi se zvonea ca optiunea se va numi “unlike” iata ca in sfarsit utilizatorii isi pot exprima parerile cu privire la postarile prietenilor sau a diverselor pagini de pe Facebook si sa dea “dislike”, postari pe care le considera nepotrivite sau care nu au ce cauta acolo. O astfel de optiune exista de mult timp si pe YouTube, acolo utilizatorii pot sa aprecieze sau nu un videoclip prin simpla apasare a unui simbol.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

1 Comment

1 Comment

  1. Dmcristi

    septembrie 16, 2015 at 16:19

    Eu tot nu cred ca va fi un așa zis buton….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *