baterie

Facebook Messenger Lite suporta de acum chat video

Facebook Messenger Lite suporta de acum chat video

Facebook Messenger Lite suporta de acum chat video, este un update major pentru aceasta versiune de Messenger. Asa cum stiti, atat Facebook Lite cat si Messenger Lite, sunt destinate in primul rand telefoanelor cu un hardware mai slab sau in cazul in care semnalul la internet nu este suficient de puternic.

Prin acest update destul de important, Messenger Lite a devenit mai “putin Lite” si se aseamana tot mai mult cu versiunea de baza. Incepand cu acest update, cei ce au telefoane mai slabe sau o conexiune 3G nu foarte rapida, se pot bucura si de apeluri video.

Facebook Messenger Lite suporta de acum chat videoAplicatia ocupa mai putin de 10MB si este disponibila in mod gratuit in cadrul magazinului de aplicatii Google Play. Dezvoltat inițial ca Facebook Chat în 2008, compania și-a redeschis serviciul de mesagerie in 2010 și ulterior, a lansat aplicații pentru iOS și Android in august 2011.

Facebook Messenger Lite suporta de acum chat video

După ce s-a fost separat de aplicația principala Facebook, Messenger avea 600 milioane de utilizatori în aprilie 2015, ajungand la 900 milioane în iunie 2016, 1 miliard în iulie 2016 și 1,2 miliarde în aprilie 2017.