Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Allview AVI primeste functii noi si vine pe mai multe modele

Published

on

Allview AVI primeste functii noi si vine pe mai multe modele din gamele X3 Soul și P8 Energy. Aplicatia este disponibila spre descarcare in Google Play, cei ce au un telefon Allview gama X4 Soul, X3 Soul, P9 Energy, P9 Energy Lite, P9 Energy Lite 2017, P9 Energy S, P8 Energy sau V3 Viper o pot descarca gratuit.

“Cu ajutorul noii versiuni, utilizatorul dornic de divertisment poate descoperi ce filme și emisiuni rulează pe postul de televiziune preferat prin dezvăluirea programului. Deoarece orice minut contează, AVI facilitează modul prin care utilizatorul poate contacta serviciul de urgență „112”, acest lucru realizându-se printr-o simplă comandă vocală, precum “sună la urgențe/sună la 112”.

Mai mult, AVI oferă pasionaților de gastronomie rețete culinare delicioase de pe YouTube. AVI aduce o nouă temă, astfel utilizatorul își va putea alege stilul favorit.

Advertisement

“Aplicația AVI învață din experiența cu utilizatorii, astfel că noua versiune răspunde nevoilor semnalate în ultimele luni.

AVI răspunde la tot mai multe comenzi vocale privind organizarea agendei zilnice, pregătirea listei de cumpărături sau oferirea de rețete culinare. Cu cât este utilizat mai des, cu atât învață să realizeze mai multe task-uri”, a declarat Lucian Peticilă, directorul general și fondatorul Allview.

Asistentul vocal AVI a fost lansat anul trecut, având inițial funcțiile de bază ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și WhatsApp, modificarea setărilor din telefon sau programarea întâlnirilor.

Advertisement

Compania pregătește extinderea utilizării AVI și în direcția smart home și smart shopping. AVI este updatat periodic cu funcționalități noi și poate fi accesat în prezent de peste 20 de terminale din gama Allview.
Asistentul vocal AVI va fi disponibil în curând și pe alte terminale din gamele Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare:

Citeste si alte articole legate de asistentul personal Allview AVI. Din pacate, acest asistent personal in limba romana nu este compatibil cu telefoanele care nu au logo-ul Allview pe carcasa!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
7 Comments

7 Comments

 1. Adrian Sica

  martie 12, 2018 at 17:38

  Este foarte interesant acest asistent, chiar imi place foarte mult.

 2. Adrian Sica

  martie 12, 2018 at 17:38

  M-am jucat cu el pe telefonul unui prieten si imi place ca stie limba romana.

 3. Adrian Sica

  martie 12, 2018 at 17:38

  Este compatibil cu toate telefoanele Allview?

 4. Costin Laur

  martie 12, 2018 at 17:39

  Ma bucur ca evolueaza din ce in ce mai mult acest asistent.

 5. Costin Laur

  martie 12, 2018 at 17:42

  L-am testat acum cateva luni, cand nu stia prea multe, sunt curios cum este acum.

 6. Alexandru Birtea

  martie 13, 2018 at 15:05

  Asistentul vocal evolueaza din ce in ce mai mult si cand te gandesti ca la inceput executa doar cateva lucruri simple.

 7. Alexandru Birtea

  martie 13, 2018 at 15:06

  Ma bucur ca cei de la Allview se ocupa in continuare de dezvoltarea lui. Este un asistent vocal care devine din ce in ce mai util pe zi ce trece.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des