Connect with us

Stiri despre telefoane

Fara Google sau 5G, Huawei Mate 60 in primele imagini

Published

on

Fara Google sau 5G, Huawei Mate 60 in primele imagini live si observam partea din spatele a telefonului, rama din aluminiu si modulul camerelor foto, unul circular si generos, asa cum am fost obisnuiti de acest producator.

Insa, se zvoneste ca acest smartphone va avea un display asemanator cu ceea ce ne ofera acum un iPhone 14, ma refer la acel notch in forma de pastila. Sau daca vreti, Dynamic Island, zona care se activeaza atunci cand apar anumite notificari sau pentru a afisa diverse informatii.

Fara Google sau 5G, Huawei Mate 60 in primele imagini

Ar fi vorba despre un OLED cu rezolutie 1220p si rata de refresh 120Hz, ramane de vazut ce diagonala va avea si in cate configuratii va sosi telefonul acesta, ma astept sa existe si o varianta “PRO”. Nu stiu de ce, dar Huawei se pare ca va continua cu 2 camere de selfie si un senzor 3D ToF.

Advertisement

Este si unul dintre cele mai interesante si misterioase telefoane. Nu stim cu exactitate daca va avea Google la bord sau daca va suporta conectivitate de tip 5G, inclin sa cred ca nu. Mister total este si in jurul procesorului.

Fara Google sau 5G, Huawei Mate 60 in primele imagini

Se pare ca Huawei colaboreaza cu SMIC pentru a dezvolta un nou chipset 5G, iar dispozitivele din seria Mate 60 ar putea fi primele care il vor incorpora. SMIC (Semiconductor Manufacturing International Corporation) este cea mai mare companie din China ce fabrica semiconductoare.

Modulul camerelor principale este circular si mare, in interior scrie clar “XMAGE”, este partenerul in materie de optica, asta dupa ce Leica s-a indreptat catre Xiaomi, probabil au acolo o expunere mai mare si automat, venituri mai substantiale.

Advertisement

Dar spatele arata destul de ok, partea de jos pare a fi din aluminiu si probabil, sus sticla sau ceramica. Acum, ramane de vazut ce alte detalii interesante mai ascunde acest Huawei Mate 60, lansarea urmand a avea loc in toamna. Deci, destul de aproape 😉

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171