Connect with us

Fara produse listate pe site-ul Oppo din Germania, este un subiect pe care l-am dezbatut de mai multe ori si unul pnetru care producatorul chiar avenit cu o explicatie, pentru Romania.

Au aparut ceva zvonuri referitoare la problemele pe care Oppo le-ar avea in unele tari din Europa si despre posibilitatea ca aceasta companie sa-si inchida portile in unele tari.

Aceste probleme par a fi legate de un alt nume, Nokia. Oppo s-ar afla intr-un litigiu cu acestia se se pare ca au pierdut un recurs impotriva unui proces pe care Nokia l-a intentat pentru incalcarea unor brevete legate de posibilitatea de a utiliza conectivitate 4G sau 5G.

Nu stim ce tari mai urmeaza, dar acum, pe site-ul oficial din Germania, acest producator nu mai are listat niciun produs. Sunt unele surse care spun ca asta se va intampla si in Franta, la finalul lunii iunie, 2023.

Fara produse listate pe site-ul Oppo din Germania

Acum, pe acel site, se precizeaza: “No product information is currently available on our website. Some of the products are also not available in Germany, including Reno 8 Series, Find N2 Flip” – “Informații despre produse nu sunt disponibile momentan pe site-ul nostru. Unele dintre produse nu sunt de asemenea disponibile în Germania, inclusiv seria Reno 8, Find N2 Flip.”

Ramane sa vedem ce se va intampla cu acest subiect si daca anumite decizii vor influenta si piata din Romania, una in care cei de la Oppo au intrat destul de puternic in ultima perioada.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!