Connect with us

Stiri despre telefoane

Raspunsul oficial OnePlus si Oppo in legatura cu plecarea din Europa

Published

on

Raspunsul oficial OnePlus si Oppo in legatura cu plecarea din Europa, raspuns ce vine ca urmare a unor articole care informau in legatura cu aceasta posibilitate, unul dintre ele putand fi citit aici. Am primit si raspunsul acestor doi mari producatori, zvonul pare a nu fi adevarat!

OPPO și OnePlus sunt companii prezente în toate piețele europene existente și în Marea Britanie. Am avut un început excelent în 2023, cu lansări de succes ale mai multor produse în Europa și avem o listă de produse viitoare pentru restul anului. Ca întotdeauna, OPPO și OnePlus vor continua să ofere produse inovatoare și cea mai bună experienta pentru utilizatori“.

Raspunsul oficial OnePlus si Oppo in legatura cu plecarea din Europa

Cam aceasta este declaratia oficiala, insa nu ni se spune nimic concret. Nici ca pleaca, nici ca nu ar pleca. In orice caz, daca ultima varianta ar intra in discutie (desi nu cred), lucrurile nu s-ar intampla extrem de repede si este nevoie de timp. Probabil ca au fost cateva informatii interpretate gresit si cu siguranta, timpul le va lamuri pe toate. Este bine pentru ca exista comunicare oficiala!

Advertisement

oneplus 11 poza 1

OPPO si OnePlus (2013) sunt doua companii de electronice din China, prima fondata in anul 2004. Ambele companii produc smartphone-uri, dar au si alte game de produse, inclusiv casti audio si smartwatch-uri. OPPO (din 2008 pe piata telefoanelor) si OnePlus sunt cunoscute pentru design-ul lor elegant si performantele excelente ale dispozitivelor lor. De asemenea, ambele companii acorda o mare atentie serviciilor si suportului pentru utilizatorii lor.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171