Connect with us

Stiri despre telefoane

Fara slot de card pe Samsung Galaxy S21, inca o taiere

Published

on

Dupa ce au scos jack-ul audio, ecranul curbat de pe seriile de top si au implementat spatele din material plastic (tot pe un flagship), Samsung nu va mai oferi nici macar slot pentru cardurile de memorie.

Nu este ceva oficial de la Samsung, nici nu cred ca producatorul ar mentiona direct acest aspect, nu este ceva cu care sa te lauzi. Stirea a aparut pe Twitter, tot de acolo aflam ca unii vor primi incarcator in cutie, se pare ca depinde de regiunea in care va fi vandut Samsung Galaxy S21.

Desigur, nu este ceva chiar grav si depinde de persoana care foloseste telefonul. Spre exemplu, telefonul meu are 128GB de spatiu de stocare si niciodata nu am simtit nevoia de mai mult si implicit de a introduce un card de memorie.

Advertisement

Dar sunt multi utilizatori care vor cat mai multa stocare. Poate filmeaza mult cu telefonul sau isi pastreaza pozele, jocuri care ocupa mult spatiu, etc. Si pana la urma, totul tine de costuri. Renunti la multe specificatii si implicit, reduci costul de productie. Preturile nu cred ca vor scadea. Probabil apare un profit mai mare…

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des