baterie

Cum ar putea arata Xiaomi Mi 11 PRO si ceva specificatii

Cum ar putea arata Xiaomi Mi 11 PRO si ceva specificatii

Xiaomi Mi 11 PRO va sosi nu peste mult timp, asta dupa ce deja am asistat la lansarea lui Mi 11, primul telefon din lume cu procesor Snapdragon 888. De regula, marii producatori isi lanseaza toata gama in acelasi moment, dar Xiaomi a procedat diferit.

De ce a facut asta? Este simplu de explicat, au vrut sa fie primii care au un telefon cu acest procesor si sa “fure” putin din clientii lui Samsung Galaxy S21, flagship care va veni si el peste cateva zile. Imaginea de mai jos pare a fi una credibila si cel mai probabil, asa va arata spatele telefonului.

xiaomi mi 11 pro

Un design mai agresiv in comparatie cu ceea ce ne ofera versiunea simpla de Mi 11. Se observa cu usurinta 4 camere foto principale si aflam ca una dintre ele va avea un zoom 120x, impresionant la prima vedere.

Nu sunt un mare fan al acestui tip de zoom, cu siguranta ca optic nu va trece de 5x. Restul va fi digital, asta inseamna ca se pierde mult din claritate si este o functie pe care nu o vom folosi foarte des. Telefonul ar urma sa soseasca cu restul dotarilor cat mai apropiate de Mi 11.

Inclusiv ecranul generos si de buna calitate, un AMOLED de 6.81″ cu rezolutie 1440×3200 pixeli plus rata de refresh de 120Hz. Desigur, piesa de rezistenta va fi tot procesorul Snapdragon 888. Revenind putin la Mi 11, rezultatele comunicate de Xiaomi sunt unele incurajatoare pentru ei.

In numai 5 minute de la lansare, au vandut 350.000 de unitati, vanzarile au insumat peste 1.5 miliarde CNY (Yuani chinezesti ). Probabil si profitul este unul pe masura, retinem ca datele acestea sunt numai pentru primele 350.000 de unitati vandute!

via