Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Fidget Hand Spinner, jucaria care face furori in Romania are aplicatie

Fidget Hand Spinner, jucaria care face furori in Romania are aplicatie

3
nofollow

Fidget Hand Spinner, jucaria care face furori in Romania are aplicatie, de fapt in Google Play sunt mai multe aplicatii ce ne prezinta aceasta jucarie in mod virtual.

Hand Spinner este o jucarie pentru eliberarea stresului, aceasta are la baza rulmentii si poate fi realizata dintr-o  varietate de materiale, inclusiv alama, oțel inoxidabil, titan, cupru și plastic. În plus, rulmenții pot fi diferiți pentru a se adapta tipului de spin, vibrațiilor și zgomotelor, asta ducand la un feedback senzorial unic.

fidget hand spinner, jucaria care face furori in romania are aplicatie

Jucăria a fost promovata ca una ce ajuta persoanele care au probleme precum ADHD, autism sau anxietate, acționând ca un mecanism de eliberare a energiei nervoase sau a stresului.

Experții au pareri impartite si unii chiar au respins baza stiintifica sustinand ca jucaria ar cauza mai mult rau decat bine. Deși au fost inventate în anii 1990, jucăriile de tip Hand Spinner au devenit foarte populare abia acum, in 2017.

Sau puteti cumpara una reala si nu virtuala, preturile sunt foarte mici!

Fidget Hand Spinner este si numele unei aplicatii gratuite in Google Play, am ales sa o instalez pe aceasta deoarece are un rating mare si un feedback bun din partea utilizatorilor. Desi personal m-am plictisit rapid, am sa va prezint in cele ce urmeaza interfata acestei aplicatii si cam ce puteti face cu ea – nu mare lucru.

Insa, poate unii dintre voi chiar sunteti pasionati de astfel de jocuri si poate chiar va ajuta la eliberarea stresului.

Daca alegeti sa o instalati pe aceasta, veti afla ca nu are parte de prea multe setari insa puteti alege dintr-o gama larga de astfel de jucarii “Fidget Hand Spinner“, in dreptul fiecareia sunt detaliate si cateva “date tehnice” O alegeti pe cea dorita si apoi incepeti sa o invartiti.

Cum o invartiti? Plasati degetul pe partea laterala sau p o aripoiara si apoi trageti cu putere. Jucaria va incepe sa se invarta si in clotul din dreapta / sus, aplicatia va va arata viteza cu care ea se invarte si cate rotatii a facut. Este pana la urma un joc si poate deveni captivant deoarece obtii un scor, niste bonusuri sau te poti intrece cu alti utilizatori. Asa cum vedeti si in capturile de mai jos, ramura de setari este goala si practic nu putem configura mai nimic!

Fidget Hand Spinner poate fi descarcata de AICI, trebuie sa stiti ca de fiecare data cand o veti deschide, veti fi intampinati de 5 secunde de reclame. Aici aveti toate aplicatiile.

3 COMENTARII

  1. Pentru amatori: modelele cu LED-uri au bateria incorporata in pastila de plastic- asa ca shimbarea bateriei se face cam greu si nu va mai arata la fel. Oricum, efectul e fain.
    PS: nu sufar de ADHD dar imi place sa ma joc cu ele, am inceput sa o fac involuntar, chiar si cand nu sunt “stresat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here