baterie

Fiverr aplicatie pentru Android, un proiect original si interesant!

Fiverr aplicatie pentru Android, un proiect original si interesant!

Fiverr aplicatie pentru Android, un proiect original si interesant! – Recunosc ca urmaresc variante web Fiverr.com de ceva vreme, tot ce se intampla acolo mi se pare foarte interesant si util mai ales!

Ideea este simpla si am sa va fac o scurta descriere in cele ce urmeaza:

Ce este Fiverr?

-Este un website (si aplicatie Android) prin intermediul caruia primesti ajutor rapid, ajutorul vine din partea celor ce se pricep intr-un anumit domeniu, oricare aproape!

Ce poti face cu Fiverr?

-Sa spunem ca vrei sa-ti faci un website de la 0 pe platforma WordPress, insa habar nu ai cum se foloseste si cu ce se mananca aceasta platforma. Aici intervine ajutorul dat de Fiverr, este suficient sa cauti in intermediul platformei “wordepress” si vei gasi sute de oferte ale unora ce asteapta sa te ajute imediat si sa faca in locul tau treaba.

 

rtrtrt

-Practic, contra unei sume modice, incepand cu 5$ poti angaja pe cineva sa faca ceva ce tu habar nu ai sa faci.

-Poate vrei un logo, un intro pentru canalul tau de YouTube, o animatie, poate un remix dupa o melodie, un video, o editare foto in Photoshop, poate vrei ca cineva sa se joace cu tine un joc, sa-ti traduca ceva sau sa-ti rezolve problema la matematica! Am vazut pe cineva care sustine ca-ti da tot istoricul masinii tale, probabil dupa seria sasiului sau ceva de genul asta.

-Daca ai nevoie urgent de un efect video&audio personalizat, un jingle, un compozitor, sau poate doresti ca o fata sa vorbeasca cu tine pe messenger video despre orice doresti tu, o poate face contra sumei de 5$. Sau poate vrei sa scapi de virusi pe PC, sa optimizezi calculatorul si reteaua, sa instalezi sistemul de operare Android, sa rezolvi problemele pe care le intampini pe calculator, o poti face platind 5$ si apoi cineva iti va rezolva toate astea probabil prin intermediul TeamViewer.

-Sunt si idei destul de traznite: Am vazut pe cineva dispus sa comunice video cu tine despre orice contra sumei de 5$, individul insa va purta un costum ce infatiseaza un animal!

Per total, Fiverr este un website mai mult decat ok si de la care poti primi ajutor imediat, sunt o gramada de categorii acolo si o gramada de oameni dispusi sa te ajute contra unei sume modice, mai sus eu am descris numai o mica parte din ceea ce gasesti aici. 

Pe Fiverr gasesti si persoane din Romania, dispuse si ele sa te ajute in anumite domenii, este suficient sa dai o cautare in intermediul acestui site, au am petrecut cateva ore bune navigand pe acest site, recunosc ca de mult nu am mai fost captivat de un anumit website. Stiu ca suna a reclama, insa nu este 😉

Descarca aplicatia gratuit.