Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Flashscore – Scoruri Live Direct Pe Telefon

Flashscore – Scoruri Live Direct Pe Telefon

0

Flashscore – Scoruri Live Direct Pe Telefon – Cele mai rapide și corecte rezultate din peste 26 sporturi și 3000 de campionate și competiții din toată lumea. Livescore, rezultate, clasamente, statistici.

Cu noua aplicație FlashScore nu ve mai rata niciodată rezultatele LIVE și statisticile din campionatele tale preferate. Aplicația este complet în limba Română.

Principalele caracteristici:

– serviciu rapid și exact cu rezultate din fotbal, hochei, tenis și încă 23 de sporturi

– secțiune LIVE unde vei putea urmări doar meciurile live pentru sportul selectat – statistici live ale meciurilor din 7 sporturi

– secțiune Meciurile Mele cu notificare doar pentru meciurile selectate, chiar din sporturi diferite simultan

– clasamente detaliate și tablouri competiționale pentru toate sporturile disponibile

– statistici cuprinzătoare pentru meciurile de fotbal

– echipe de start, marcatori, cartonașe și schimbări

Untitled

– livescore și detalii importante din meciuri din alte sporturi cum ar fi scorul punct cu punct pentru meciurile de tenis

– interfață prietenoasă ce face navigarea eficientă și rapidă

UPDATE: Posibilitatea gestionării competițiilor populare care sunt afișate în partea de sus a sportului selectat (pentru fiecare din cele 26 sporturi)

UPDATE: Comentariul Live este de acum disponibil pentru competițiile importante (Premier League, Bundesliga, Primera Division, Serie A și Liga Campionilor)

UPDATE: Clasamentul golgheterilor este de acum disponibil pentru toate campionatele majore

UPDATE: Noua versiune este optimizată pentru tablete, pe care veți putea privi rezultatele și detaliile meciurilor simultan.

 Cu această aplicație unică puteți urmări statistici detaliate din toate competițiile de top din Europa, incluzând Premier League, Bundesliga, Primera Division și Serie A.

Untitled

 

 

În total acoperim 900 de competiții de fotbal din toată lumea. Aplicația a fost creată de Livesport s.r.o., companie ce oferă servicii de scoruri live pentru peste 40 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Sporturi și competiții: – fotbal: România Liga 1, Liga Campionilor, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie și încă alte peste 900 de campionate și cupe – hochei: NHL, KHL și alte peste 100 de competiții – tenis: ATP, turnee WTA, Challenger, competiții ITF, Cupa Davis, Cupa Fed – baschet: NBA, Euroliga și alte peste 100 de competiții de baschet – alte sporturi: handbal, volei, fotbal American, golf, fotbal Australian, badminton, bandy, volei pe plajă, box, floorball, futsal, cricket, MMA, netball, fotbal pe plajă, hochei pe iarbă, rugby, rugby league, snooker, tenis de masă, darts, polo.

Aplicatia se poate descarca gratuit de AICI

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here