Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Flyperlink – un browser de tip pop-up asemanator cu chat-heads

Flyperlink – un browser de tip pop-up asemanator cu chat-heads

2

Flyperlink – un browser de tip pop-up asemanator cu chat-heads – De multe ori atunci cand navigam pe retele sociale, cum ar fi Facebook, sau Instagram, gasim link-uri catre diverse pagini web, link-ul trebuie deschis intr-un browser pentru a vedea continutul, iar asta ne va scoate din aplicatia respectiva.
Flyperlink este un browser putin diferit de celelalte, prin faptul ca poate deschide orice link intr-o fereastra tip pop-up, asemanatoare chat-head-urilor prezente in Facebook Messenger. Un mare dezavantar al aplicatiei este imposibilitatea de a introduce manual o adresa, browserul va putea deschide doar un link prezent in orice aplicatie pe care il va deschide intr-o fereastra separata, perzonalizata in functie de numele si logo-ul site-ului pe care intram. Avem optiunile de baza, cum ar fi accesarea de alte link-uri prezente in pagina web deschisa, dar si un buton inapoi, pentru a reveni la pagina anterioara.

Aplicatia este gratuita, disponibila in Google Play, iar dupa instalare procedura de folosire este foarte simpla.
Atunci can vedem un link in orice aplicatie sau folosim aplicatia de cautare (Google Search Box) vom putea alege cu ce browser sa deschidem link-ul.
Screenshot_2016-02-07-01-42-26Dupa ce alegem Flyperlink, se va deschide un cerculet in dreapta ecranului cu prima litera din numele site-ului accesat. Apasand pe cerculet, se va deschide pagina de internet, aplicatia din care am accesat link-ul fiind in continuare deschisa si poate fi accesata imediat prin apasarea cerculetului.
Screenshot_2016-02-07-01-44-21
Este utila in anumite cazuri, insa imposibilitatea de a insera o adresa web este un punct slab al acestei aplicatii, dar este per total o idee buna si o implementare pe masura.

2 COMENTARII

  1. Salut. Imi cer scuze ca intrebarea mea nu are legatura cu subiectul dar la intrebari nu am reusit . Am un Allview P5Quad si nu reusesc sa intru in optiuni dezvoltator, prin atingerea numarului versiunii de la de doua ori pana la atingerea fara numar. Este si alta metoda de a intra in optiuni dezvoltator? Multumesc anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here