Acasă Tutoriale telefon A fost detectata umiditate in incarcator port USB!

A fost detectata umiditate in incarcator port USB!

0
nofollow

A fost detectata umiditate in incarcator port USB! – Este o problema destul de comuna si in special, intalnita in cazul modelelor Samsung S8, S8 Plus, S9 si S9 Plus. Telefoanele au standard IP67/68, asta inseamna ca pot fi scufundate in apa. Insa, si alti producatori implementeaza in soft astfel de avertismente, inclusiv cei de la LG.

a fost detectata umiditate in incarcator port usb!

Multi nu se feresc sa faca baie cu telefoanele in piscina, chiar si in apa marii. “Din moment ce sunt etanse, de ce sa nu procedez asa? ”

IP67/68 – Toate aceste specificatii atribuite de Comisia Electrotehnica Internaționala se refera numai la apa proaspata. Nu exista garantia ca un telefon scufundat in alte lichide, va avea acelasi grad de protectie.

Daca sunt rezistente la apa, nu inseamna ca este recomandat sa le introducem in piscina sau in mare. Apa marii este sarata, piscinele sunt tratate cu tot felul de substante chimice.

Insa, nu neaparat aceasta este problema. Mesajul “A fost detectata umiditate in incarcator port USB!”, nu apare numai dupa ce am introdus telefonul in lichid. Este si o mica problema de soft, una care nu prea are rezolvare.

a fost detectata umiditate in incarcator port usb!

Nu este totusi nimic grav, am avut un astfel de telefon si de regula, mesajul disparea dupa putin timp. Pe YouTube, am vazut cateva solutii de rezolvare a acestei probleme, insa majoritatea sunt prezentate acolo numai pentru a strange vizualizari, nu pentru a ajuta.

Exista totusi o solutie care ar putea fi de folos, ea se leaga de portul USB si mai exact, de aplicatia USBSettings. Nu va ganditi ca este o aplicatie ce o veti gasi pe ecranul principal, va trebui sa o cautati in meniu-setari-aplicatii.

Dupa ce ati descoperit-o, apasati pe ea si cautati: “Storage”. Apasati pe “Storage”, apoi “Clear data” / “Clear Cache” si “Delete”. La final, puteti reporni telefonul si sa incercati sa-l conectati la incarcator.

Daca tot primiti mesajul “A fost detectata umiditate in incarcator port USB, recomand sa il incarcati folosind un charger wireless. 100% se va incarca si nici nu veti primi un astfel de mesaj.

Personal, consider ca este cea mai buna solutie si oricum, mesajul ar trebui sa dispara de la sine. Un incarcator wireless costa putin si toate telefoanele Samsung ce sufera de aceasta problema, se pot incarca in acest mod.

foto

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here