Connect with us

Stiri despre telefoane

Asteptati Huawei Mate 40? Probabil ca ar fi bine sa va mai ganditi!

Published

on

Mai multe surse credibile, au postat astazi o stire pe care fanii Huawei nici nu si-o puteau inchipui. Probabil ca si cei care nu “se invart” in acest domeniu stiu deja prin ce momente trece compania Huawei, am scris si noi aici de nenumarate ori.

Renumitul producator din Shenzen/China (adica Huawei), nu mai primeste componente vitale de la Samsung sau TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) si din acest motiv, noile informatii ne spun ca seria Huawei Mate 40 ar fi fost amanata!

O spune inclusiv Evan Blass pe Twitter: “Se pare ca, daca aștepți seria Huawei Mate40, nu vei putea pune mâna pe unul pana anul viitor …”

Advertisement

Adica anul 2021, atunci cand ar trebui sa asistam la aparitia alei game de succes, Huawei P50! Nu ar fi prima data cand asistam la o amanare, dar acum ar fi una de mai lunga durata.

Ne amintim ca inclusiv aparitia lui Mate 30 a fost amanat putin in Europa, insa nu si in China. Acolo, oricum serviciile Google nu se aplica si restrictiile nu ajung sa fie resimtite atat de sever.

Incepand de maine, Huawei se pare ca se bazeaza numai pe stocurile de componente pa care au apucat sa si le faca, acestea ar putea fi suficiente numai pentru maxim 6 luni sau chiar 3 luni in varianta pesimista.

Advertisement

Se nasc acum mai multe semne de intrebare. Huawei Mate 40 PRO (sau toata seria) va fi lansata in China in toamna aceasta si anul viitor in Europa? Evan Blass nu ne spune cu exactitate si alte detalii.

Initial, lansarea ar fi fost programata pentru luna octombrie. Cel mai probabil, atunci vom afla mai precis ce anume pregatesc si ce strategie vor adopta. Ne reamintim ca in cadrul expozitiei IFA Berlin 2020 (la inceput de septembrie), Huawei nu a lansat procesorul (Kirin 9000) pe care toti il asteptau.

Acum cateva zile, producatorul ne-a vorbit despre un sistem de operare propriu (Harmony OS), unul care ar urma sa fie disponibil pe anumite modele.

Advertisement

Mai asteptam, insa greu de crezut ca se pot intampla minuni. Poate se rezolva totul daca Trump pierde alegerile din aceasta toamna? Ar fi pacat ca seria Note 20 de la Samsung sa ramana fara o adevarata concurenta!

sursa foto

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des