Connect with us

Stiri despre telefoane

Galaxy Ring va fi lansat în a doua jumătate a anului 2024

Published

on

Samsung Electronics se pregătește să îmbogățească oferta de dispozitive purtabile destinate sănătății, conform declarațiilor recente ale lui Daniel Seung, șeful global al diviziei B2B Wearable/IoT/Accessory.

Într-o postare pe LinkedIn, Seung a indicat că lansarea unui nou gadget, denumit Galaxy Ring, este preconizată pentru partea a doua a anului 2024.

Detaliile legate de Galaxy Ring sunt momentan limitate, nimic concret. Samsung a ales să păstreze misterul în jurul produsului la evenimentul Galaxy Unpacked 2024, unde au fost prezentate cele mai noi adiții din seria Galaxy S24, fără a oferi prea multe informații despre specificațiile sau caracteristicile Galaxy Ring.

Advertisement

Publicul a avut parte doar de un teaser al designului noului dispozitiv

galaxy ring 2024

galaxy ring 2024

Galaxy Ring este descris ca un dispozitiv inovator în gama de produse purtabile Samsung, vizând utilizatorii platformei Samsung Health care sunt în căutarea unor alternative la ceasurile inteligente Galaxy.

Este de așteptat ca Galaxy Ring să ofere funcții de monitorizare a sănătății și fitnessului într-un mod discret și ușor de integrat în orice stil vestimentar.

Așteptările sunt ca Galaxy Ring să fie dezvăluit în cadrul următorului eveniment major de lansare al Samsung, un eveniment care în mod tradițional are loc între iulie și septembrie.

Se anticipază că acesta va fi o platformă pentru prezentarea altor produse noi, cum ar fi Galaxy Watch 7 și seria Galaxy Z6 de telefoane pliabile. Probabil că este vorba despre următorul Galaxy Unpacked 2024.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des