Connect with us

Stiri despre telefoane

Nothing Phone 1 va fi lansat in data de 12 iulie 2022

Published

on

Nothing Phone 1 va fi lansat in data de 12 iulie 2022, primul telefon mobil al unui producator la fel de nou. Nothing a fost fondata de catre “tatal” OnePlus si de Andy Rubin, cel ce a incercat sa ne atraga atentia cu proiectul numit Essential. Cu siguranta ca interesul este mare si toti ochii vor fi atintiti spre noul terminal.

Nothing Phone 1 va fi lansat in data de 12 iulie 2022

Este adevarat ca detaliile tehnice au fost tinute bine ascunse pana in acest moment, le-a reusit destul de bine. Au fost oferite o serie de detalii in mod oficial, dar nimic consistent. Stim ca pretul va fi de aproximativ 500 euro si procesorul, posibil un Snapdragon 7 Gen 1. Oppo Reno 8 PRO este primul smartphone cu acest chipset.

Nothing Phone 1 2022

Pana si anunturile pe contul de Twitter sunt unele derutante. Recent, postau ceva de genul “This week”. Apoi, o serie de informatii referitoare la smartphone. Astazi, publica un anunt in care ne informeaza despre data de 12 iulie 2022 si ne trmit catre o pagina de web, unde (probabil) vom vedea lansarea. Nu uitam ca exista un launcher oficial ce poate fi instalat pe aproape orice model de Android.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171