Connect with us

Nothing Phone 1 va fi lansat in data de 12 iulie 2022, primul telefon mobil al unui producator la fel de nou. Nothing a fost fondata de catre “tatal” OnePlus si de Andy Rubin, cel ce a incercat sa ne atraga atentia cu proiectul numit Essential. Cu siguranta ca interesul este mare si toti ochii vor fi atintiti spre noul terminal.

Nothing Phone 1 va fi lansat in data de 12 iulie 2022

Este adevarat ca detaliile tehnice au fost tinute bine ascunse pana in acest moment, le-a reusit destul de bine. Au fost oferite o serie de detalii in mod oficial, dar nimic consistent. Stim ca pretul va fi de aproximativ 500 euro si procesorul, posibil un Snapdragon 7 Gen 1. Oppo Reno 8 PRO este primul smartphone cu acest chipset.

Nothing Phone 1 2022

Pana si anunturile pe contul de Twitter sunt unele derutante. Recent, postau ceva de genul “This week”. Apoi, o serie de informatii referitoare la smartphone. Astazi, publica un anunt in care ne informeaza despre data de 12 iulie 2022 si ne trmit catre o pagina de web, unde (probabil) vom vedea lansarea. Nu uitam ca exista un launcher oficial ce poate fi instalat pe aproape orice model de Android.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!